A NAV közbeszerzését egyébként egy, a miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz közeli ismert cég, az Ész-Ker segítette. Gyakorlatilag csak a Xerox Magyarország nyerhet a NAV nyomtatóbeszerző tenderén, de ehhez az amerikai hatóságoknak is lehet egy-két szava. Néhány napja az Index arról írt, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 1,7 milliárd forint értékben közbeszerzést írt ki még karácsony előtt nyomtatóvásárlásra, amelyben milliméterre pontosan meghatároztáka venni kívánt nyomtatók fajtáját, és olyan szigorúan szabták meg a követelményeket, hogy annak csak és kizárólag a Xerox gépei feleltek meg, sőt, a feltételek alapján a 14 lehetséges nyomtatószállító közül is egyedül a Xerox Magyarország az egyetlen olyan cég, amely megnyerheti a közbeszerzést.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A NAV közbeszerzését egyébként egy, a miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz közeli ismert cég, az Ész-Ker segítette.

nincsenek véletlenek
nemkati
Nem tudom, mit kell itt kínlódniuk ravasz pályázatokkal?! Elég lenne azt beleírni, hogy pl. az a cég indulhat, amelyiknek Ész-Ker a neve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.