Sehol nem kellett forgalomkorlátozást elrendelni az időjárás miatt, a gyorsforgalmi utak jól járhatóak és nincs elzárt település sem az országban – közölte a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága vasárnap az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a mellékutak a Duna-Tisza közén latyakosak, Kecskemét és Szolnok térégében hókásásak, Heves és Nógrád megyében letaposott hóval borítottak, hóbordásak.

Latyakosak az utak, de nem kell korlátozni a forgalmat a havazás miatt

Az Útinform beszámolója szerint a gyorsforgalmi utak csupán Gödöllő és Gyöngyös térségében latyakosak még kissé az intenzív havazás miatt – írták.

A tűzoltókat elsősorban közúti balesetekhez, főként árokba csúszott autókhoz riasztották a szokottnál gyakrabban, de súlyos közlekedési nehézségeket egyelőre nem okozott a téli időjárás – olvasható a közleményben.

Cikk- és címlapkép: MTI, Szigetváry Zsolt

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Apám,mik vannak,...télen latyakos utak??? Fene sem gondolta volna...főleg száguldó országunkban...Jelzem ilyen szarul még a szocilizmus alatt sem kezelték az utakat..Akkoriban az ember még néha látott az utakon hókotrót...én ma nem találkoztam eggyel sem..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.