Wittinghoff Tamás régóta csípi a Fidesz-guruk szemét. Egyenes, van mersze szembeszállni a Budaörsért, szeretik a helyiek, szóval "kártékony". Kilőnék, de nem hagyja magát. „Budaörs város polgármestereként határozottan elutasítom a kormányzati média hazug sejtetését, miszerint Budaörs Város Önkormányzatának vagy a Polgármesteri Hivatalnak bármiféle köze lenne választási csalás előkészületeihez” – írja közleményében Wittinghoff Tamás.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Budaőrs az egyik, ha nem a leggazdagabb város. Még jó, hogy szeretné a maffia megkaparintani. Csak nehogy ráessen egy létra...
Aki Én
Budaőrs az egyik, ha nem a leggazdagabb város. Még jó, hogy szeretné a maffia megkaparintani. Csak nehogy ráessen egy létra...
quadrocopter
A tetves horda kemény rágyúr a csalásra és lesz is, mert az imádat megkopott, W-t akarták ezzel a tipikusan fidesznyik mocsokkal padlóra küldeni!
lampa laz
Nemcsak bátor, hanem erkölcsileg tiszta is, ezért nem tudják lejáratni fideszék. Pedig biztos dolgoznak rajt rendesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.