Tizennégy civil szervezet közösen kérte a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságát, hogy állapítsa meg, a civilellenes „külföldi támogatásokról” szóló törvény sérti a civil szervezetek alapvető jogait.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

143 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@Shikari: Van azert 1 problema! Csak te akarsz kilepni az EU-bol, a többseg nem! Meg a fideszmaffiozik sem, mert akkor eldugul a zsebbe iranyitott penzcsap... De mi tart vissza teged, a barati Azerbajdzsan es Eszak-Korea demokraciaja es jogbiztonsaga tart karokkal var teged!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Horizont: Hagyjátok már az Orbán udvari bolondját,mert azt sem tudja,
hogy mi az a náci,mert az "nazi" a "sozi" ellentéte! ;-)
Pöpec
@Horizont: Na, mára ennyi. Búcsúzom két haikuval:

röpke pillanat
csak az élet - épp olyan
miként megéled
...
Bolygónkon apró
energia csomagok.
Te és én vagyok.
Pöpec
@kokopelli: "Hagyjátok már az Orbán udvari bolondját..."
putyiné...(Aki a matiné édestestvére)
teuton
@Shikari: Szerinten annyira primitiv vagy, hogy a szavak jelenteset sem tudod. Definiald mar nekem a 3 következöt: naci, migrans, libsi. Egyebkent a parhuzamod libsi = naci, csak egyetlen szemelyre vonatkozi, a Liberalis Internacionale volt alelnökere! Nezz utana a nevenek!
teuton
@Shikari: Analfabetanak en nem magyarazkodom. A baromsagaid miatt neked lenne miert magyarazkodni, de meg azt sem tudsz, csak mocskolodni. nem vetted meg eszre, hogy mindenkivel összeakaszkodtal itt? Ja, vagy teged azert fizetnek? Erdemi hsz-t nem tudsz irni, csak nacizni, libsizni meg hazaarulozni. Milyen orszagbol is vagy? Miert nem mered a valodi kileted felfedni, csak itt nevtelenül mocskolodni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.