Feltett Demeter Márta egy kérdést, nem voltak képesek erre kulturált választ adni az Emmitől a külügyig. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Vizsgálja a nemzetbizottsági bizottság a szélsőjobbos szervezetek működését Ön, illetve az Ön által vezetett minisztérium államtitkárai és helyettes államtitkárai milyen kapcsolatban állnak azeri kormányzati képviselőkkel, gazdasági és üzleti szereplőkkel? E kérdést az LMP-s képviselő, Demeter Márta tette fel és küldte el hat minisztériumnak. Mivel a képviselői kérdés egy hivatalos műfaj, normál esetben a tárcáknak kötelességük lenne részletekbe menően válaszolni. Azonban az Hvg.hu szerint nem ez történt. Előzménynek leírják, egy nemzetközi oknyomozás derítette ki, hogy 2012-14 között az azeri kormány 2,9 milliárd eurót pumpált európai bankokba, hogy nyugati politikusokat és újságírókat fizessen le. Ebből 7,6 millió dollárt Magyarországra került, egy magyar számlára. Ekkoriban adta ki a kormány az azeri baltás gyilkost, akit hősként köszöntöttek és...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@csipetke: Talan furcsa lesz a valaszom: aki nem Magyarorszagon el, hanem mas - NYUGATI - orszagban, es mas kulturan nevelodott, abban fel sem merul, hogy orban MENNYIRE aljas, es hogy mennyire korrupt, valamint hogy milyen eros benne a hatalomvagy.
Nyugaton altalaban hisznek az embernek alapbol.
Vagyis ok ugy gondoljak, hogyha ok pl. megujulo energiak fejlesztesere adjak a penzt, akkor legalabb annak a penznek a 90 %-a arra megy el, amire adtak. Ugyanis nyugaton nagyon gyorsan lebukna a vezeto, ha elkezdene elterelgetni a penzt sajat zsebbe.
Nem mondom, hogy nem tortenik meg ott is hasonlo eset: igen, mindenhol vannak megtevedo politikusok, de ott minden kibukik azonnal, (vagy legalabbis nagyon gyorsan), mert mukodik a fekek es ellensulyok rendszere, es a felugyeleti szerveket ott nem veszed meg kilora - teszik a dolgukat. Nincs mentelmi jog - ez magyar talalmany, Hofi szerint "MAR mentelnmi joga van, mert azt tudjak, hogy ugyis lopni fog"...
Itt volt egy eset, hogy egy parlamenti kepviselo azzal a kartyaval fizetett veletlenul valahol, amivel az irodaja szamara kell vasarolnia az arucikkeket. Persze azonnal eszrevettek, es hiaba volt csak szo 1-200 dollarrol, amit azonnal be is fizetett az uzleti kartyajara, a parlament hazelnoke (ami nalunk a bajszos koteles taho) megkoszonte az addigi munkajat, es megfosztotta a hivatalatol. Indoklasul elmondta, hogy a parlamenti hitelkartyanak olyan specialis design-ja van, amit nem lehet osszeteveszteni egyetlen masik bankkartyaval sem, mi lesz, ha legkozelebb egy egeret nez elefantnak.
Ezert nem ellenoriznek surubben. Mert meg hisznek...:o)) Szerintem meg kar hinni...
karma1
@csipetke: Mert nincs ra emberuk, es mert masoknal sem ellenoriznek surubben. (Igaz, azok legalabb betartjak az unios kotelezettsegeket, es joval kevesebb penzt is kapnak, mint a magyarok)
csipetke
@karma1: Értem.Én kis naiv,azt gondoltam,hogy a világ tele van ilyen politikusokkal,mint nálunk.
Azért jó ilyet olvasni,hogy máshol azért létezik a rend,és a becsület.Nálunk ez még utópia.De reménykedünk,hátha egyszer majd itt is...
karma1
@csipetke: A "remenyhal" meg utoljara,...:o))) Tudod, ahogy a viccben is van...:o)))
Nalunk nem lenne egyetlen napja sem, ha ilyesmi derulne ki roluk (korrupcio, hazugsag, csalas)...
csipetke
@karma1: Erről mi egyelőre csak álmodunk,na de majd egyszer...
Eladott Ország
Vagyis hogy a magyar kormány nem kurva sok pénzért, hanem keresztényi szeretetből hagyta futni a keresztény-gyilkos azeri barmot; az a szaros 7 millió dollár csak úgy ide tévedt. Véletlenül. Ünnepélyesen felteszem sokadszorra a kérdést: milyen racionális, elfogadható érvet lehet felhozni annak indoklására, hogy a Fidesz a korrupció elleni fellépéstől úgy menekül, mint ördög a szenteltvíztől? Annyira, hogy Lázár János vinnyogó hisztije és Orbán Viktor gyerekkori álma adja a másikat. Az európai ügyészség létrehozása által kiváltott sikítófrásszal nyakon öntve, természetesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.