A tanár, aki intőt ad és megszégyeníti a gyereket, mert az gyerekként viselkedett – pont neki szól ez az írás. Anyukám és Apukám! Viselkedésemmel szégyent hoztam rátok és az iskolámra, szaladgáltam.” Szaladgált. Most komolyan? Egy másodikos gyerek szaladgál, világégés, armageddon, borzalom, ez aztán a szégyen szülőre és iskolára nézve. Nyilván ne szaladgáljon, ha nem szabad, de ha mégis megteszi, akkor ne szégyenítsd már meg,

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Minden ilyen és ehhez hasonló "tanárt" el kellene küldeni a pichába a gyerekek közeléből örök életre.
Miért nincs ezeknél alkalmassági teszt, legalább 5 évente?
Orvosi esetek és ezek tanítják a szegény gyerekeket?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Minden ilyen és ehhez hasonló "tanárt" el kellene küldeni a pichába a gyerekek közeléből örök életre.
Miért nincs ezeknél alkalmassági teszt, legalább 5 évente?
Orvosi esetek és ezek tanítják a szegény gyerekeket?
Equus
minden kommunikációra képes kétlábú egyenrangú partner. Nem több, de nem is kevesebb. Ha vmi nem gömbölyű, leülni és megbeszélni és megint és újból. Ha nem degenerált, akkor műxik. Lehet a hülye szülőt is ellenpontozni. Néha ejég két jó szó, egy simi a buksira és máris más a világ. Nem lesz fontos a renitens viselkedéssel felhívni a figyelmet. Szeretet, értés, megértés a tudás iránti vágy felkeltése... ez lenne a tanár dolga, nem a nádpálca suhogtatása.
emerencia
Ma is emlékszem anyukám fiatalkori mosolyára miközben a többi szülővel együtt tiltakozás nélkül nézték hogyan masírozunk le-fel a lépcsőn P néni, a matektanár parancsára szünetben. A hatvanas évek második felében alig múltunk tízévesek és tudtuk mindannyian, hogy P néni a legkiválóbb, kitüntetett pedagógus. Rajta kívül voltak nagyon aranyos, emberséges tanáraink is. Ők nem kaptak kitüntetéseket. Mégis őket tartottuk meg jó emlékezetünkben. Gondoljanak erre is a tanárok, mikor kegyetlenkedéssel próbálják nevelni a rájuk bízott gyerekeket.
Csizmás Kond
...szeintem csak erősebb kávét ivott és arra ideges a cikk írója...
1magyar
@Equus: "Tudsz te ügyes lenni ha akarsz - ugye" többet ér egy gyereknél mint 10 pofon.
Equus
@1magyar: vmi ilyesmi... nagyapám módszere volt: Eléálltam és azt mondtam, nem értek vmit. Erre ő: Én tudom a választ, de 1ébként magad is kikeresheted, ott van abban a könyvben a polcon. Ha nem találod, szólj. Ha megtaláltad, akkor is szólj és megbeszéljük.
nezelodo
Lehet, hogy az iskolában zavaró tényező a gyerek, a kórházban a beteg, a politikusnak meg a választópolgár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.