A Fidesz szerint az MSZP-nek egy beismerő vallomással kell segítenie kinyomozni azt, hogy hová tűnt az emberek nyugdíj-megtakarításainak a jó része az ő kormányzásuk alatt. A nagyobbik kormánypárt kedden ezt Korózs Lajos szocialista országgyűlési képviselő szavaira reagálva közölte.

Az ellenzéki politikus sajtótájékoztatóján közölte, hogy feljelentéskiegészítést tesz a magánnyugdíj-pénztári megtakarítások ügyében, hogy cikkekkel és videofelvételekkel segítse a nyomozó hatóságok munkáját.

A Fidesz erre reagálva úgy fogalmazott:

Gyurcsány Ferenc és a szocialisták a külföldi érdekeket szolgálva hagyták széthordani a magyar emberek nyugdíj megtakarításait, ezzel óriási hiány keletkezett a nyugdíjkasszában és veszélybe sodorták a nyugdíjakat.

A Fidesz kormányzása óta viszont – mint írták – stabil a nyugdíjrendszer, biztonságban vannak a nyugdíjak, minden évben jut nyugdíjemelésre, sőt már nyugdíjprémiumra is.

Forrás: MTI

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Jézus Mária! Ezeknek tényleg elgurult a gyógyszerük! Ilyen gátlástalanul máson számonkérni a saját maguk által elkövetett MANYUP lenyulást, ez már Oscart érdemel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@kokopelli: A fütyisz golyó érett !!
kokopelli
@kulabombaafityiszre: csak ß@rszagúak? Mitől ius lehet az? Bingó!!! ;-)
kokopelli
@Ludmilla: Miért? Meg kell adni a választ ami kézenfekvő és nyílt:
"N Á L A T O K V A N " ! ;-))
simmering73
És akkor megharagszanak, ha az ember azt mondja, lámpavasra az összessel.
advocat
Jó tudni, hogy kormányszinten már hülyének néznek.
kereső
Milyen jó része?Az ujságok tele voltak a magánynyugdijpénztárak elszámolásaival,amit az MNB ellenőrzött-meg Matolcsy,meg Selmeczy szenátorasszony.Talán amikor a nyugdijpénztárak utaltak rossz számlaszámot tetszettek megadni?Azért van az MNB mérlegében szerepeltetve a kötelezettség oldalon, az a hajszálnyira megegyező összeg? Talán őket kéne először megkérdeni.Eddig nem volt a szöveg,hogy a manyuppénztárak eltőzsdézték a tagok vagyonát?Most meg a szocikon keresi a kormány? Mikor nem mondtak igazat? Akkor,vagy most, vagy amikor ellopták a manyup tagok tulajdonát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.