Zalaegerszegen ellenzéki kezdeményezésre a Fidesz több képviselője is megszavazta, hogy a kormánytól kikérjék az Európai Unió csalásellenes hivatalának jelentését és kormánytól, és azt nyilvánosságra hozzák.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Qqberci: A hajó, és a patkányok esete )))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Ha lecserélésre kerül a Fidesz áprilisban, 1-2 vádalku ellenében úgy fognak csicseregni a Fideszes mocskok, hogy csak úgy öröm lesz hallgatni...
bencemacska
@Clavigo: ma, 15:31
Simlis a simlisnek falaz!
papa.49
@Qqberci: A hajó, és a patkányok esete )))))))))))))))))
quadrocopter
"Nem sokkal az után, hogy erről hírt adtunk, a zalaegerszegi polgármesteri kabinetből megkeresték lapunkat azzal, hogy a fideszes képviselők rossz gombot nyomtak,..."

Bruhahahaha...hihihihih...amúgy Balaicz polgámester homoszeuelité a településen terjedő hírek szerint, a hír óta mindenhova látványosan magával cipeli az asszonyt és mit ad isten, a megyei közgyűlés elnökét is annak vélik, s erről az időközben példátlan gyorsasággal megszüntetett kerka.net onlájnon is bejegyzések szóltak azoktól, akik személyes is ismerik Dr. Pál Attilát, a közgyűlés elnökét!
Hogy mik vannak, azannyát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.