Amikor a ,,fölszentelt, fölkent" jogász a jog ellenében cselekedne, az alkotmánnyal ,,feneket törölne", amikor népfelkelésre buzdít, amikor hiányolja a bíróság függetlenségét. Ma mit mondana ugyan ez a lelkes fiatalember?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Verőce21 véleménye a videóról:

,,Az egész videó nem a te beteg lelkületedről szól, hanem az ’56-os eseményekről.
Miért hazudsz elméleteket és szopod a csődör picit Majomka?"

,,Ezzel a többszörösen összevágott videóval akarsz bizonygatni? Kiragadni szövegtöredékeket, ha Orbánról van szó Öngólkirály? Nem a bírósági ítélet volt a beszélgetés egyetlen témája, össze van mosva az '56-os eseményekkel."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Verőce21 véleménye a videóról:

,,Az egész videó nem a te beteg lelkületedről szól, hanem az ’56-os eseményekről.
Miért hazudsz elméleteket és szopod a csődör picit Majomka?"

,,Ezzel a többszörösen összevágott videóval akarsz bizonygatni? Kiragadni szövegtöredékeket, ha Orbánról van szó Öngólkirály? Nem a bírósági ítélet volt a beszélgetés egyetlen témája, össze van mosva az '56-os eseményekkel."
nevemnick
Ki sz@rta le az alkotmány? ki sz@rta-sz@rja le a magyar nép 65%-át? Ki viszi az országot a szuronyhegyek elé?
Na menjen a 3.14csába!
karma1
@Aki Én: Na, o aztan azt magyaraz bele mindenbe, amit a visszamaradottan hasznalhato agya parancsol neki,... Bemaszik a kommentelok feszbuk oldalara, oda bekavar, es gyujti betegesen mindenkirol az adatokat...
Ez a fidesz, es az o kiszolgaloi...
Visszaemlekszem a gyerekkoromra, amikor a korfolyosos hazban a hazmester volt a legnagyobb spicli, akitol meg a becsuletes emberek is retteghettek, mert ugyan irni-olvasni nem tudott, de eleg volt, ha a korzeti megbizottal ;leultek egy stampedlira...Az 56-os balhe alatt nagy pofaja volt, (a hazmesterunknek), valahonnan meg fegyvere is volt, azzal hoborgott az udvaron, fenyegetozott, rohadt komcsizott, aztan meg amikor a helyzet konszolidalodott, konyorgott az apamnak, hogyha rola kerdeznek, akkor o semmit se csinalt, mert koteleztek ot arra, mint hazmestert, hogy rendet tartson...
Ez a szenny veroce is fog majd sokkal kisebb legeny is lenni, ha a fiode$$nek takarodnia kell, , ha egyaltalan lesz pofaja ide visszajonni, vagy a fide$$nek egyaltalan lesz lehetosege trollokat raknui mindenhova dezinformalni.
tudode
Hogy beszélhetne az 1963-ban az ORSZÁG VESZTÉRE megszületett HŐSÜNK '56-ról, akkor, amikor MÉG GONDOLAT SEM VOLT, '56-ban!
..
Az azért KÉRDÉS, hogy "falusi gyerek" létére milyen módon JUTOTT HOZZÁ ahhoz, hogy a FEKETE DOBOZ "színesben" felvegye kirohanását az ellen a rendszer ellen, amely ÉLHETŐBB VOLT az ÁLTALA ÖSSZEKUTYULT ÁLLAMNÁL, attól, amikor a BŐSÉG KOSARÁBÓL "csak" az Ő FAJTÁJA RÉSZESÜLHET, a többi millió pedig az ÁLTALA ODAVETETT maradékból!
,
Öreg tényleg NEM LEHET EZT CSINÁLNI 2018-ban az IV. IPARI FORRADALOM IDEJÉN:
.
www.youtube.com/watch?v=Cn5ysbF_zow&t=2s
.
Lóvé volt bőven (megvették a Toldi mozi összes jegyét), és sumákban ÖSSZECSŐDÍTETTÉK a fiatalokat, hasonlóan ahhoz, ahogy fia Gáspár manapság Isten nevében a Felházba csődíti a fiatalokat!
karma1
@nevemnick: Mondjuk inkabb tobb mint 85 %-at... Ha durvan 10 millioval szamolunk, akkor az az 1.3-1.5 millio biztos szavazo csak elenyeszo resze a magyar tarsadalomnak... Illetve a magyar nepnek, mert tarsadalom mar reges-regen nincs,...
Aki Én
@Shikari: Rólad mindig ez a jelenet jut eszembe. Eszméletlen jól ábrázolja a buta, hiteltelen formádat :)

www.youtube.com/watch?v=DiKFV9Ka-GU
Aki Én
@Shikari: Te is csak arra vagy jó, hogy megerősíted a kormánykritikusok véleményét. Amióta fideszes vagy, megszületett a felmérés, ami szerint nem az IQ bajnokok pártja a fidesz. Szerinted mennyire érdekel a véleményed? Szerinted milyen hiteled van itt?
Nessy
Az tény, hogy a jelenlegi választási törvénybe, az átrajzolt körzetekbe, a levelezőtagozatosok megvásárlásába bele van kódolva: 47% = 2/3 ( 68 %)
Csalással győzni nem művészet, csak etikátlan. A hatalomért mindent, becsületet, tisztességet,elveket, fel lehet áldozni. Csak akkor ne tessen a "becsület lovagjának" a jelmezében pávatáncolni.
Aki Én
@Shikari: Én még sosem buktam, így arra gondolok, hogy orbánról beszélsz. Ahogy leírod, passzol is rá.
nevemnick
@karma1: igaz, de az előbbiben a nem rá szavazó választók számára gondoltam. :D
Nessy
Verőcének üzenem, hogy egy a fidesszel kapcsolatos, Orbánnak nem tetsző ítélet nem születhetett 1956-ban. Némi időzavar, ami manapság egyre gyakoribb kormánykörökben.
Aki Én
@Shikari: ...inkább nézd meg a videót. Érdemes, rólad szól. Önzetlenül, jó szívvel hoztam neked.
Aki Én
@Shikari: De mégis többen szavaztak rájuk, mint a fideszre. Persze te ezt nem érted.
quadrocopter
A skizofrén hazug barom a "fölkent" megélhetési kaméleon tetű!
Aki Én
@Shikari: ...mondtam ,hogy nem érted :(
Aki Én
@Shikari: ...jaj, mindent értek. A számolgatás meg a gondolkodás libsi szokás, azért mellőzöd.
Aki Én
@Shikari: Ha nem értetted volna, én meg erre gondoltam, mikor azt mondtam, hogy mellőzöd a gondolkodást. Nem sokan vagytok már, akik ezt a részt még mindig nem értik.
Nessy
@Shikari: Pedig egyszerű! 14-ben 47% fidesz szavazat = parlamenti 2/3 ( 68%)
Egyszerübben: Ha 68 % a prémium de csak 47%-t kapsz, akkor fidesz választási matek alapján kapnád a prémiumot.
Persze a bigott, vakhitű,szervilis, szúk látókörű illibsinek ez furcsa!
Nessy
@Shikari: Ezzel a választási törvénnyel, a levelezőtagozatosok megvásárlásával, a körzethatárok változtatásával, a kamupártok közpénzből való finanszírozásával nehéz tisztességesen védekezni.
Elnézést, de egyetlen hidat sem zártam le, mert nem tetszett az eredmény. A jelenlegi jogállamiságot nehéz tisztelni. Arról nem is beszélve, hogy tisztelni nem lehet parancsszóra senkit és semmit!
Aki Én
@durbincs: Mit vergődsz? Te nem vagy aranyhal.
Csak egy sima farok. Gyengébbeknek egy végbélből kilógó farok.
Hát tartsd magad ehhez!
Nem alázlak, mert megteszed magad:)
Aki Én
@Shikari: ,,A választási törvény szabályozza a szavazatok elosztását. Ha 47%-kal lehet szerezni kétharmadot, miért nem ti szereztétek?"
Már megint a ,,TI". Hát nem érted, hogy a kisebbséghez tartozol?
Hát ez a lényeg. Ez a fidesz választási törvénye. De ha mégis érted, akkor miért csodálkozol az egyszerű tényen, hogy a nagy többség nem fideszes? A számok nem hazudnak, csak sajátosan értelmezitek.
Nessy
@Shikari: Tudjuk! Jogos, legfeljebb nem etikus!
Egy háború, egy Rákosi korszak, egy forradalom, után már az Orbán korszakot is el lehet viselni. Legfeljebb abban reménykedtem, hogy lesz egy - két nyugalmas év még az életemben, de hát ember tervez... Akkoriban az imperialisták, meg a nagytőkések , bankárok voltak az ellenség, ma Soros. Csak a név változik. Ellenségkép mindig kell a hatalom érdekében.
Most inkább elmegyek egy opera előadásra! Szép estét.
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: a jogot felülírtátok az erőszakkal. Tudod van, egy határ, és ez az! A törvényeket jó ideig 2/3-al hoztátok, de a többség ellen. Tehát hogy jogos, vagy nem, majd eldönti a történelem. Egy kisebbségi 2/3 meg szart sem ér... :))) Gondolom ismered a matekot??? Ha nem,akkor annyit is érsz... :))))
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: a ti finkelsteini jelszavatok, és életutatok: "tedd meg, és fogd másra!" Proferosz módon művelitek...:))) De egyszer minden kötél elszakad, elvtárs...
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: " Sajna, esélyetek sincs",,... Sajna, én nem tartozok sehova...:)))) Mivelhogy jobbközép párt nincs... Lukra futottál, elvtárs... Az értelmes, nem befolyásolható emberek társáságát kedvelem...
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: hüjje vagy fiam...:))) Nem vagy képben... Esetleg a felüllátható képben ...:))
Pöpec
Lazítsatok, demokraták:
coub.com/view/12x4rq

A cikkbeli videóban szereplő fiatalembert ott kellett volna agyoncsapni a padon. Ez az igazi elqrás, nem a Gyurcsányé.
Aki Én
@Shikari: 15:59 De igen. Mert a többség nem akar fideszt!!! Már te is kimondtad, a számok nem hazudnak. Ezen kár vitázni, amíg az elfogult propagandát nyomod. Te azt is elfogadnád és megpróbálnád megmagyarázni, ha 200 szimpatizánssal nyerne a fidesz, miközben 8 millió ember szétszavazna másra. Na pont ilyen alapon hivatkozol most a többségre.
ha tetszik, ha nem,
N E M V A G Y T O K T Ö B B S É G B E N ! ! !
De ezt azért még te is tudod :)
Aki Én
@Shikari: ...baszki, te még fideszesnek is buta vagy :(
verőce21
@Nessy: (13:50) Nem sok logikai tehetséged van, Nessy kérlek. Pedig csak oda kell illesztened a videóba, azt a kérdést, amit kiollóztak: "...és mit gondol, nem hasonlítanak ezek az ítéletek az '56 előtti koncepciós perekhez?"
És akkor jön a válasz, "...igen, és akkor csodálkoznak, ha lőnek rájuk, megkergetik őket, stb."
(Nem szószerinti idézetek, csak a lényeget akartam röviden kiemelni. És abban az időben, ’88-ban, még tabu téma volt ’56. )
Ilyen egyszerű a kapcsolódás, nem kell ahhoz átélni '56-ot. De ezt csak az ostobák nem értik meg, mint a cikk megosztója sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.