A fideszes vezetők igazán tudhatnák, hogy egy választást sosem elég otthon megnyerni, a nemzetközi színtér legalább ennyire fontos. Mintha nem is számolnának a Fidesz stratégái azzal, mi lesz akkor, ha kitűnően működnek majd az áprilisi országgyűlési választási kampányban bevetett fegyvereik. Mintha nagy megfelelési kényszerükben bele se gondolnának, mi lesz, ha a közmédiából évek óta áradó kormánypropaganda valóban megteszi a hatását. Ha a Jobbikra kiszabott gigabüntetés miatt az ellenzéki párt alig tud majd kampányolni. Ha az ellenzéki pártok plakátolását valóban sikerül ellehetetleníteni oly módon, hogy az óriásplakátok tulajdonosai egyszerűen nem engedik őket hirdetni. Ha a Fidesz-közeli „civil szervezeteknek” és oligarcháknak juttatott pénzek óriási (hang)erőfölényt biztosítanak majd a kormánypártnak a választáson. Tényleg „pusztán” egy nagy-nagy győzelem lesz ebből, egy újabb kétharmad vagy négyötöd, amire a Fidesz vezetői áhítoznak?

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S gondolja valaki, hogy ez őket a legkevésbé is zavarja? Nincs az az ár, amit ne érne meg velünk megfizettetni a degeszre töltött zsebeik érdekében! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.