A napokban került nyilvánosságra egy szórólap, amelyen Belváros fideszes képviselőjelöltjét támogatók között tüntetik fel. Valóban támogatását adta a képviselőnek? Beszállt a kampányba? Mint zsidó vezető kötelességem minden olyan politikussal és demokratikus politikai párttal keresni az együttműködést, akik segítik a zsidó hitélet és oktatás ügyét. Lokálisan az V. kerületben abban a szerencsés helyzetben voltunk az elmúlt …

(Forrás: debmedia.hu, DebMédia által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Jól tenné az összes rabbi, ha a saját hitéletükkel foglalkoznának és nem állnának le gyalázni és kétségbe vonni a történelem nagy magyar államférfiait és hazafiait!
Horthy kiváló politikus, Magyarország megmentője volt az adott időben és a XX. század legkiemelkedőbb és a magyarságért legtöbbet tevő államférfija!
emerencia
@Shikari: ma 12:09 Horthy rossz politikus, Magyarország elveszejtője volt az adott időben és a XX. század egyik leggyengébb és a magyarságért legkevesebbet tevő államférfija!
kokopelli
@emerencia: egy mocsok volt,mint a ,többi másországbeli elvakult marha
a saját nemzetével szembenállva!! Sok helyen mosdatják őket,de a bűzük
akkor is megmarad!
Shikari
@emerencia: Lehet történelemből frissíteni kéne a tudásod! A Kormányzó Úr hozta ki a válságból az I. Világháború után megtépázott országot és állította talpra!
Minden nemzeti érzelmű magyar csak a tisztelet hangján tud szólni róla!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.