Az MTI pénteken reggel kiadta az éjjel Újpesten összeütközött rendőrautókról készült képeket. Egyelőre nem tudni, hogy miért ütközött a két jármű.

Itt vannak a képek a rendőrautók éjjeli halálos ütközéséről

Ütközésben összetört rendőrautó a IV. kerületben a Fóti út és a Leiningen Károly utca kereszteződésében 2018. február 16-án. A jármű eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy másik rendőrautóval. A balesetben egy rendőr a helyszínen életét vesztette, további három pedig megsérült.

Itt vannak a képek a rendőrautók éjjeli halálos ütközéséről

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mihádák Zoltán

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hamar elkezdték lebontani az új verdákat !!!
justhpeter
Részvétem az elhunyt rendőr családjának.
iluminati
@papa.49: Én azt mondom túlterheltek...és sok a fasz vezető aki ezek után is a maximumot várja el tőlük...a hülye szabályaikkal... az Osztrák és a Holland rendőröknek sokkal lazább az életvitelük és a szolgálatuk...Persze több pénzért...
advocat
A két autó egymáshoz képest derékszögben érkezett. Az egyiknek piros volt a lámpa. A másiknak zöld. Mivel mindkettő szirénázott is - nyilván nem hallotta a másikét - nyugodtan behajtott a piros ellenére, bár meg kellet volna győződni, hogy ezt megteheti e. Szerintem eléggé egyértelmű, hogy ki hibázott.Sajnos a rendőr - talán - nem volt bekötve. Ezért eshetett ki. Bizony a rendőrautóra is vonatkozik a fizika. Az más, hogy egy fiatal ember halála mindig megrázó. Még ha egy kicsit hibás is benne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.