Hiába a kampány, alig mozdulnak a szavazók. Nőtt a kormányváltást szorgalmazók tábora, sokan lecserélnék Orbánt, csak nem tudják, kire.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"sokan lecserélnék Orbánt, csak nem tudják, kire"

Barkire. orbantol barki csak jobb lehet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@adrenalink: A jobbikra en sem szavaznek, amig van mas, demokratikus alternativa. Csupan azt irtam, hogy orbannal meg vona is jobb lenne, mert legalabb az orbani maffia allam megszunne. Persze nincs kizarva, hogy vona is megszedulne a hatalomtol, mint orban.
karma1
@Yoda69: En abban latok problemat, hogyha mondjuk valami csoda folytan a Jobbik gyozne, akkor orbanek kienekelnek a sajtot Vona szajabol, es bekonyorognek magukat egy koalicios partalakitasba, igy egyesulne a 2 legjobboldalibb part, ami aztan Magyarorszag azonnali veget jelentene. Az eszmeiket csak egy hajszal valasztja el egymastol, rettenetesen kozel vannak a hatalom es a penz szereteteben. Ha azt nezzuk, akkor a nyugdijasokhoz, hatrannyal elokhoz ugyanaz a viszonya mindkettonek: toluk mindenki elpusztulhat, aki nem hasznos a ner szamara..
Legfeljebb koalicioban kitalalnanak valami uj lozungot, hogy ne legyen olyan feltuno a hatalomban maradasuk...
Yoda69
@karma1: Elkepzelheto forgatokonyv. Mintahogy az is hogy a fideSS kisebbsegi gyozelmes eseten szinten a jobbik lehet a koalicios partner.
Ezert kell a demokratikus baloldalra szavazni. De MINDENKEPP szavazni kell, es mint irtam barkire, csak ne a fideSSre.
karma1
@Yoda69: Akkor felreertheto voltam... En is ugyanerre gondoltam: hogyha a fidesz elveszti a 2/3-os tobbseget, de valamilyen csoda folytan nyer (nem fognak nyerni!), akkor orban fog benyalni elsosorban Vonanak a koalicios partalakitasert. (Mondjuk teljesen logikus lenne, hiszen mindketten jobboldaliak, - orban mar jobbosabb es nacibb mint Vona-, es Vonaek a legnagyobb letszamu ellenzeki part is...)
cikicakk55
@Eriksson: @Yoda69: @adrenalink: @karma1: Én úgy látom,hogy mindannyitoknak igaza van.Mindenki tudja,hogy most a szavazás nem valamelyik pártért,hanem valamelyik ellen kell,hogy minél nagyobb létszámban megtörténjen. Sajnos rengeteg olyan törvényt alkotott a FideSS,ami gátolja az embereket a szabad szavazásban. (mint például a Hódmezővásárhelyiek megzsarolása) Mindenkit arra kell biztatni,hogy feltétlen menjen el szavazni,de arra azért nagyon figyeljenek oda,hogy a FideSS politikájához nagyon hasonlító Jobbiktól lehet tartani.Pont azért amit ti is leírtatok,hogy a FideSS amennyiben bukik,összefog a Jobbikkal,és ott leszünk ahol most vagyunk.Sőt! Bár én azt mondtam,hogy ennél már nincs lejjebb,de ha ezek összefognak akkor bizony lehet. Sajnos ott a lehetőség még a választások előtt a FideSS számára,hogy rendkívüli állapotot hirdet. Kitelik tőlük,hogy megszerveznek pár államcsínyt,és már ki is adhatják a rendkívüli állapotot és a szavazást is eltolhatják bár meddig.Abban biztos vagyok,hogy Orbán mindenre képes a hatalma megtartásáért.Ő már a hatalom megszállottja,mert pénze már van dögivel és Mészáros egyébként is sorra küldi a bankszámláira a milliárdokat. Olyan hír is tejed,hogy bekamerázzák a szavazófülkéket és olyan is,hogy kiradírozható tollakat raknak be. Mindenki vigyen magával saját tollat,és először nézzen körül a fülkében. Persze lehet ez is direkt félelemkeltés,mert a FideSS most már nem a szavazatokra hajt,hanem arra,hogy kevés ember akarjon szavazni. A zsarolás pont erre való.
Peller Anikó
@karma1: 07:17, csakhát az ún ellenzéknek csepp ennyi esze nincs, vagy van csak mind az 5%-ért hajt.

De ebben az esetben dögöljenek meg. Mindenkinek össze kell fognia a választások érdekében és a jobbikkal a legfontosabb lenne megegyezni.

Mi van a jobbik ma kihelyezett óriásplakátán? Egyedül fogunk nyerni.

Hallod hülyebéla, ők is egyedül nyernek. Meg a többiek is.

Egyedül nyertek a fidesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.