Gyalog indult haza egy idős nő Szigetváron, miután lekéste buszát az egyik közeli településre. A rendőrök a térfigyelőn keresztül vették észre a havazásban sétáló idős nőt, majd rendőrautóval szállították haza.

A Szigetvári Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka a közterületi térfigyelő kamerarendszeren észlelte február 20-án 3 óra 15 perckor, hogy a szigetvári szőlőhegyen a hóesésben egy idős asszony sétál – olvasható a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

"A rendőrök a helyszínre siettek, ahol a 69 éves asszony elmondta, hogy Nemeskén lakik, azonban lekéste az utolsó buszt, így gyalogosan indult haza.

Az erős havazásra, és a hidegre tekintettel a rendőrök az asszonyt a járőrautóba ültették, és biztonsági intézkedés keretében otthonába szállították" – olvasható a közleményben.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Dicséretes !
Végül is - többek között - ez az elvárható.
Én köszönetet mondok nekik az idős hölgy nevében is ! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
Csak tudnám hogy hajnalok hajnalán hol az öreg ördögbe kolbászolt a mami!
volvós
Ha egy szocialista politikus sétált volna hazafelé - mert lekéste a buszt (?)-
a rendőrök a hátsó ülésre ültették volna...és vagy hazaér, vagy halott !
Ugye emlékszünk, volt már rá példa...
kukac50
Szomorú,hogy az utolsó busz negyed négykor van este miért nincsen 6 óra körül?
Equus
kihagyták, h megbilincselve lökték a hátsó ülésre, majd házkutatást tartottak nála, de nem találtak semmit két Algopyrin tablettán kívül. Viszont nem volt rajta láthatósági mellény, ezért 30.000 Ft-ra helyszínbírságolták.
JAJMÁR
Gondolom a nėni ahogy hazaėrt, rögtön föltette a fėszbukra, milyen jók a rendőrök. Vagy honnan tudta meg az ország? Ezt a nem mindennapi esetet? :))))
wagabund
hát 3 óra 15 perckor hóesésben, egy tök elhagyott sokadrangú mellékúton bóklászni, még az álmoskönyv szerint is merész dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.