1987-hez képest megduplázódott a romák száma Magyarországon a Debreceni Egyetem kutatása szerint, miközben az ország lakossága 10,7 millióról 9,9 millióra csökkent. A romák az ország két sarkában lévő járásokban különösen tömbösödve találhatóak.

(Forrás: hvg.hu)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A debreceni számot nyugodtam megszorozhatod kettővel, közelebb leszel a valósághoz !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
@Yoda69: A büdös magyar parasztok tömkelegei talán okosabbak? Ugyan már! Egyik hülyébb és butább, mint a másik. Van pár kivétel, de az nem mérvadó.
Yoda69
@peterkelemen: A birkak tartjak hatalomban. 2 millio szavazo a 6 millioval szemben.
De megis mit lehetne tenni? Ki tudna megszervezni egy forradalmat?
Shikari
Régen olvastam ennyi idiotizmust, mint ez alatt a cikk alatt!
Tehát a magyarok hülyék, mert megszavazzák Orbánt és nyomorban tartják a cigányokat?
Szerintem az a hülye, aki ezeket a szoclib majmokat akarja a hatalomba emelni és a cigányok maguknak köszönhetik a sorsukat! Állandóan azt hajtogatják a pc beszédben, hogy nem lehet általánosítani, de hiszen nem is általánosítunk, csak azt állítjuk, a döntő többségük semmire való munkakerülő, tanulatlan, lumpen, bűnöző!
Miért is kell nekem ezt a bandát támogatnom? Fikarcnyit sem érdekel, mit tesznek, irány a börtön, ha nem tudnak törvényesen élni! Van munkalehetőség, húzzanak dolgozni, ne siránkozzanak a közmunka miatt!
Hellcat
Hát ez annak a következménye, hogy ki tudják használni a rendszert...ombudszman meg a többi "joguk"...meg hogy kurva könnyen megvehető a szavazatuk is...
peterkelemen
@Yoda69: Egy diktatúrát csak és kizárólag a nép erejével lehet szétzúzni sehogy máshogy, aki nem ezt mondja az hazudik vagy túlságosan naiv. Minden magát demokratának tartó embernek egy ilyen súlyos helyzetben már nem csak szavakkal, de fizikailag is támadnia kell a fenálló diktatúrát. A magyaroknak ha valóban szerenének egy demokratikus jogállam ban élni ezek a választási lehetőségei maradtak:

1. Népfelkelés, forradalom. Ehhez tettre kész bátor és jó szervező képeséggekkel rendelkező emberek kellenek országszerte.

2. Likvidáltatják a felcsúti zsebdiktátort, aminek következtében úgy omlanának össze, mint a kártyavár.

3. Várakozás, teljes feladás. Ez utóbbi lesz a leghosszabb, legfájdalmasabb és ez fogja a legtöbb áldozatot is követelni a magyaroktól. A még több tömeges kivándorlás meggyorsíthatja a folyamatokat, de még akkor is hosszadalmas lesz a végső összeomlás.

Lehet választani magyarok: vagy gyávák maradtok és akkor még többen megszenveditek vagy végre összeszeditek magatokat és bátor népekhez méltóan megszervezitek önmagatokat és nekik mentek végre országszerte egyszerre egyidőben, hogy esélyük se legyen.
Shikari
@peterkelemen: Első körben téged kellene begyűjteni és törvényes államrend erőszakos megváltoztatására irányuló felhívás miatt bezárni! Az uszítóknak, akik erőszakra hívnak fel ott a helyük!
Nem értem, miért tűrik el itt a törvény ilyen egyértelmű és agresszív megsértését?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél