Az egyetemen valakinek nagyon nem tetszett az ötlet. Ha viccnek gondolta, de szerinte nem illik a tréfa a „komoly” egyetemistákhoz, akkor sajnálom a diákokat a humortalan, porszáraz egyéniségű, sablongondolkodású személyzetért. Mert amilyen az egyetem, olyanok az ott dolgozók is. S viszont. A „nemodavalóság” másik okának sokkal rosszabb üzenete lehet. Jelezve, hogy a McDonald's-nál végzett munka „büdös” a diplomásoknak. Lenézendő, megalázó és az uborkafájuk alá sorolandó.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Mirabilis: "Mirabilis
@Mirabilis: Te az én agyhalálomról beszélsz, mert nem látom a blogon a képernyőképet. Baszd meg, semmit sem látok a endresy.blogspot.comon a szövegen kívül."
Ez természetesen nem igaz. Mert ott van a kép. Többek között a HVG által közölt is, amin olvasható az eredeti szöveg.
De csak Neked és csak most, occón
3.bp.blogspot.com/-wYTa9WPlK0g/WpFep6dElrI/AAAAAAAAHVc/T_BMWqXIERgTiSWXgwGgCofexOO7Xys3QCLcBGAs/s1600/hvg_vs_szte20180224.jpg
GeoCravker
@Mirabilis: "@GeoCravker: És te ki a fasz vagy?"
Ezt a stílust Te kezdeted megengedni magadnak. Akkor viseld is el
GeoCravker
@Mirabilis: "bizonyos munkakörök betöltéséhez kötelező a diploma. És nem is akármilyen: szakirányú."
Ergo a Mekiben, is. De jellemző, ha számodra a Mekiben dolgozni az egyenló a krumplisütéssel. Ezzel a szinttel mennyivel vagy felette Orbánnak? Ja, semmiben
GeoCravker
@Mirabilis: Egyébként most, hogy sikerült önmagadnak is ellentmondani, és lemenni tahóba, van érdemi hozzáfűznivalód is a témához? Vagy megmaradsz a szódás lovának a szintjén?

Amúgy mennyiben differálna, ha a bolg szerzője esztergályos, akinek mindkét gyereke gázipari szakmérnök, vagy villanyszerelő?
S mennyiben ha 6 diplomája van, és az egyik gyereke egyetemi tanár, míg a másik krumplit süt a Mekiben?

A véleményedet egy tőled független ember családi állapota fogja meghatározni? A származása nem érdekel? Mert akkor azt is emlegethetnéd. Ostoba vagy ezek szerint önálló vélemény nélkül. Mármint a személyeskedésen és anyázáson túlmutató vélemény nélkül.
GeoCravker
@Mirabilis: Ja, hogy nem tudod elolvasni a szöveges elemeket. Bocs a feltételezésért, hogy olvasni is tudsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.