A beszélgetést a Fidesz és az emberek között nem „újratervezni”, hanem egyáltalán elkezdeni kell. Mi marad, ha többé nem működik se a migránshordákkal való riogatás, se Soros György folyamatos emlegetése? Miről fog szólni az április 8-áig hátralévő bő hónap a hatalom által irányított médiában, ha a kormánypártok két legfontosabb kampánytémája hatástalanná válik? Úgy tűnik, hamarosan megtudjuk. Az ellenzék által támogatott Márki-Zay Péter független hódmezővásárhelyi polgármesterjelölt váratlan győzelme nyomán a leginkább keményvonalas fideszes megmondóemberek kezdték el hirtelen hangoztatni, hogy nem működik „az elemi iskolai szintű sorosozás”.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az az igazság, hogy sejtettem

már tegnap is volt bennem egy kis bizsergés, hogy ennek jó lenne utánanéznem

Mint arra egy püffögésemben reagáltam is G.Fodor cikket rittyentett az origo.hu számára a mi a teendő elvtársak sorozat részeként, pontosabban az mno.hu mai vezércikke szavaival „a leginkább keményvonalas fideszes megmondóemberek kezdték el hirtelen hangoztatni”.
Nos a derék a Századvég elnökhelyettese, a 888.hu főszerkesztője azzal zárta sorait, hogy „Nem méltó hozzánk, hogy kalkuláljunk, hogy számolgassunk.
A győzelem az, ami méltó hozzánk.
Jampigallért lehajtani, rakkolni, dolgozni – erre van most szükség.”
Mint említettem már itt felkaptam a fejemet. Azonban ma reggel olvasván az mni.hu „Mi marad?” cikkét már nem hagytam annyiba. Lévén a cikk így ír: „Szóval igaza van G. Fodor Gábornak: le kell hajtaniuk a jampigallért, sőt, le kell venni a kormánypárti pufimellényt, és el kell mondani végre, hogy mihez óhajtanak kezdeni.”.
Nos nekem ez a két gondolat nagyon nem akar összejönni. Igaz ők a G-nap előtt egy alomban röfögtek és talán félszavakból is értik egymást! =))
Szó, mi szó – az igazat megvallva már tegnapi lustaságomat sem értem igazán, nem vagyok én újságíró – barátunk a gugli, nézzünk utána. És lám – ahogy lenni szokott – jött a megvilágosodás. A rakkolni az elsődleges nehéz testi munkát végezni, s a fociból ráragadt durvaság (rakkolós hátvédek) mellett a csikágói (a Garai környéke, pontosabban; a Damjanich utca – Aréna (Dózsa György) út – Csömöri (Thököly) út – Rottenbiller utca által határolt terület) „tájnyelvben ” a gátlástalan hazudozós értelemben is használatos! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.