A Fidesz szerint a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) a jogszabályoknak megfelelően járt el, amikor úgy döntött, felfüggeszti Czeglédy Csaba mentelmi jogát.

Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője a bizottság pénteki ülése után, sajtótájékoztatón azt mondta: az MSZP és a DK továbbra is falaz Czeglédy Csabának, ugyanis a két párt bizottsági tagja egyértelműen a mentelmi jog fenntartása mellett érvelt. Ez egyértelműen bizonyítja, hogy Czeglédy Csaba továbbra is ezer szállal kötődik az MSZP-hez és a DK-hoz – vélte.

(MTI)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Azannyát és melyik az a jogszbály?
MTI? Bruhahahaha...hihihihi...párthíradó!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Ez a Buday egy zseni! Megállapította, hogy az az ember, aki MSZP-s képviselő, az MSZP és a DK számos ügyében eljárt, az az ember ezer szállal kötődik az MSZP-hez és a DK-hoz. Ennek a Budaynak sasszeme van! Akkor én meg megállapítom, hogy számos olyan ember, akik nem rendelkeznek Czeglédyéhez hasonló tevékenységgel, mégis ezer szállal kötődnek a Fideszhez. Habony, Tiborcz, Mészáros például.

hvg.hu/itthon/20170619_Koncepcios_per_vagy_diakok_penzevel_csalo
papa.49
A fütyisz fosásának oka túl sokat tud a pali, csak vigyázzon nehogy beüljön egy rendőrautó hátuljába, mert még úgy jár mint a másik aki ott szenderült jobb létre !!! Mivel megint lecsukták a létra hordásból adódó veszély most nincsen !!!
Jozefina
putyin modszer klónozása!!!??? Ellenfelekt börtönbe!!!?? De mi lesz, ha fordul a kocka???
szaboria1
Meglátszik, hogy Budai zugügyvéd volt mert nem olvasta el az 1989-es törvényt.
mackoka46
@Jozefina: Remélem valódi jogállam épül ki, többszörös garanciákkal és védelemmel, hogy senkit se tudjanak otthonából elhurcolni, hónapokig fogva tartani, emberi méltóságát lábbal taposni. A koncepciós perek lefolytatóit a nép sanyargatóival pedig végleg le kell számolni.
Zeta
@quadrocopter: a fidesz jogszabálya.
Elég sokat átírtak a saját kényük kedvük szerint!
Ezt mért ne értelmezhetnék a saját jól felfogott érdekük szerint.
Ceglédy csak bajt hozna rájuk a a választások előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.