"Még van pár hét, vajon eljutunk odáig, hogy a LAKÁSUNKBA költöztetne migránsokat a Soros-ellenzék?" – ezzel a szellemesnek szánt szöveggel posztolta cikkét az Index arról, hogy a Fidesz legújabban azzal ijesztget, hogy az ellenzék üres laktanyákba költöztetne migránsokat. Aztán 5 perccel később a következő közleményt kaptuk a Fidesztől levélben: Az LMP azért gyűjti össze az üres lakásokat, hogy betelepítse oda a migránsokat. Arra készülnek, hogy elvegyék a tulajdonosoktól a lakásokat és jogszabályi kényszerrel másokat telepítsenek be oda. Ezzel a tempóval mi lesz itt a következő 5 hétben?

(Forrás: hvg.hu, Horizont által)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Hazám az őrültek háza lett! Muszáj röhögni! Olvastam az fb-n egy jó viccet:))))

"Tibor Gogán Mondok én is egy viccet.
Öreg paraszt vígan tevékenykedik a tanyáján, mikor arra megy éppen Lázár és Orbán. Odamennek az öreghez, de mikor az észreveszi őket hirtelen komorba vált.
Orbán hozzászegezi a kérdést:
-Tiszteletem bátyám! Mi az a kezében? Mi jót tevékenykedik?
Az öreg hurrog egyet, majd folytatja.
Lázár kap az alkalmon és odaszól Orbánnak.
-Viktorkám, hát nem mindegy mi lesz belőle? Úgyis a miénk lesz!
Erre felnéz a paraszt, majd szigorú hangon mondja:
-Kender van a kezemben. Kötél lesz belőle! "
hahahahahahahaha
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
http://rtl.hu/rtlklub/hirek/osszefogott-az-or...
Mocskos fidesz !
Nektek az emberi élet, a beteg kisgyermek sorsa nem számít !
Horizont
@Mirabilis: Tragédia! Most Karácsonyon lovagolnak, mert 2015-ben a menekültválság idején azt javasolta, hogy nyissák meg az üresen álló laktanyákat. Na ezt mind lehagyják a fideszes barmok és vég nélkül nyomatják mintha most mondta volna Karácsony. El is hiszik most néztem a Kormány. hu oldalt hát ott isszák ezt a sok baromságot. És hiszik is. Siralmas! Ez olyan mint Csizmás belinkeli hogy az írországi Lidl-t migránsok rombolták le betörés céljából. Aztán hopp kiderült hogy a 9 letartóztatottból csak 1 muzulmán és 8 ír. Ennyit a tényekről. Hergelnek, rettegtetnek de nagyon bízom benne hogy túltolják és visszanyal a fagyi.
Jó lenne ha már április 9 lenne mert ezek olyan energiavámpírok, plusz még percenként hányni kéne.
1bitang
@Mirabilis: „több helyről is eljutott hozzám a hír” károgja Kovács Péter (azt hittem, csak egy tökidióta Péter van ... ).
(rém)Álmaiból.
papa.49
Azt azért nem ártana tudni még a hózhülye fütyiszeknek is azok a laktanyák NEM A VÁROSOK KÖZEPÉN VOLTAK HANEM A SZÉLÉN eléggé elszeparálva a civil lakosságtól !!!
De úgyse lesz belőle semmi mert azok az épületek totál le vannak pusztulva, se ajtó, se ablak, se villany, se víz, tehát megint a fingott farigcsálják a fiúk !!!
Horizont
@papa.49: Rátapostak a fiúk a gázra...
Ez 2 napi hírözön a Kormányoldalról. Tényleg beterítenek bennünket a fosukkal.

"Máshova viszik a külföldi befektetők a jó fizetést és megélhetést kínáló munkahelyeket, ha Magyarország nem marad meg Európa legbiztonságosabb országának - mondta Szijjártó Péter"
"az EU vezetői között megindult egy értelmezhetetlen verseny, hogy ki fogad be több bevándorlót, ez pedig terrorveszélyt hoz Európára – mondta Simicskó István"
"A kormány június végéig meghosszabbította a Czeglédy-ügy károsultjai számára a kárrendezési kérelmek benyújtási határidejét."
Az európai egyesült államok létrejötte azt jelentené, hogy nekünk egy bevándorlókontinensünk lesz bevándorlóországgá tett Magyarországgal – Orbán Viktor
Április 8-án arról szavazunk, hogy bevándorlóország legyen-e Magyarország, vagy megerősítjük a bevándorlásellenes nemzeti kormányt. A Soros-szervezetek erősen támadják a kormányt, az ellenzék soraiban pedig hemzsegnek Soros emberei, az idegen érdekek kiszolgáló és a zsarolható politikai figurák.
Nekünk több gyermekre van szükségünk, nem pedig migránsokra - Orbán Viktor
Amíg nemzeti kormánya van Magyarországnak, nem lesznek betelepítések sem laktanyákba, sem más középületekbe - jelentette ki a honvédelmi miniszter
"Mindenkinek észre kell vennie, hogy van tétje az április választásoknak" - fogalmazott Lázár János, majd hozzátette, a voksoláson dől el, hogy Soros György vagy a magyar emberek alakítanak kormányt, akik nem akarnak bevándorlást.
orbán: Nemcsak azért nem akarunk bevándorlóországgá válni, mert akkor itt is terror és bűnözés lesz, a nők nem lesznek biztonságban, és a kulturális identitásunk is szép lassan elpárolog. Hanem azért sem, mert az a jövő, amiért a magyar emberek megdolgoztak, annak is vége lesz. Velünk fogják megfizettetni a bevándorlás összes következményét és költségét. Ha egyszer bejönnek a bevándorlók, nem lehet őket kitenni."
papa.49
@Horizont: Csak a csutigeci vonatkozásában reagálok !!!
Azt mondja ,,több gyermekre van szükségünk,, AKKOR MIÉRT RÚGTA KI MÉG A KÖZMUNKÁBÓL IS A 10 GYERMEKES ANYÁT A POLGI???
Azt mondja ,,a nők nem lesznek biztonságba,, SZERETNÉM LÁTNI A LÉVAI ANIKÓT A MAI VALÓSÁGÁBAN te tetű !!!
Így is mi fizetünk minden elbaszott tákolmányotok miatt nem lesz feltűnő az se !!!
Itt egyetlen egy SE AKAR MARADNI TE HAZUG GECI !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. April 25., 20:19
Madonna tanította csa-csa-csázni Steiner Kristófot
Szórakozás - 2019. April 25., 20:13
Weisz Fanni nagy bejelentése: két picit szeretne
Szórakozás - 2019. April 25., 20:08
Elképesztő! Vak gyerekek számára készítenek LEGO-t