Visszakerült Magyarországra az ország aranytartaléka, a hozzávetőleg 100 ezer uncia (mintegy három tonna súlyú) nemesfém Londonból érkezett Budapestre – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden.

A jelenlegi árfolyamon számolva 130 millió dollár – 33,1 milliárd forint – értékű jegybanki aranytartalék hazahozataláról teljes egyetértésben döntött az MNB vezetése.

A jegybank megítélése szerint az aranytartalék országon belüli birtoklása, ami összhangban van a nemzetközi trendekkel, tovább erősítheti a Magyarország iránti piaci bizalmat

- olvasható a közleményben.

Az elmúlt években számos ország határozott aranytartalékának hazaszállításáról – tették hozzá.

Forrás: MTI

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
@Shikari: Tévesek az ismereteid! Gyurcsány nem mint politikus gazdagodott meg, de nem is mint az Apró Piroska veje, ha nem ugyan úgy mint nagyon sokan a rendszerváltás idején! Antal lehetőséget adott a privatizációval erre! Erről lehet vitatkozni, hogy jó vagy rossz volt.Gyurcsány a politikába mint módos ember jött vissza, nem úgy mint Orbán és társai!Egyébként Gyurcsány ezekhez a tolvajokhoz képest szegény ember!
nusika
@Shikari: "- népe ellen fordult és belelövetett!"- ezt SEM Gyurcsányra kell fogni, inkább Orbánt kérdezzed, mert Ő húzott el a páncélozott autójával és ŐK szervezték meg ezt a 2006-os gyújtogatást!! Nem hiszem, hogy ezt nem tudtad!!
Eladott Ország
@mackoka46: Felcsúton van a 62 millió tonna arany, 3,1 tonnát meghaladó része, a Magyarország iránti piaci bizalmából. Nárcisz kutya őrzi.
1magyar
Mondjuk én azt sem értem miért volt máshol.
evacica
@Shikari: Ez így nem igaz, de nálad az agymosás tökéletesen sikeredet! Gyurcsány nem lövetet senkire, s mint miniszterelnök még a fizetését sem vette föl! De én nem akarlak meggyőzni, gondolom, nem is lehetne, mert tökéletesen be vagy oltva az ellenzék és Gyurcsány elleni szérummal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.