A Fidelitas felszólította Juhász Pétert, az Együtt elnökét, hogy ne induljon a választáson, hanem távozzon a közéletből, mivel magánéletével méltatlanná vált arra, hogy az Országgyűlés tagja legyen. A Fidelitas sajtótájékoztatóját a helyszínen hallgatta végig Juhász Péter is.

Párkányi Eszter, a Fidelitas szóvivője kedden, az Együtt budapesti irodája előtt tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott:

az ellenzéki politikust "már korábbi drogügyei" is alkalmatlanná teszik az emberek képviseletére, ugyanis jogerősen kétszer ítélték el kábítószerrel visszaélés miatt.

"A gyermekei előtt drogot fogyasztó Juhász azonban ennél még messzebb ment: fizikailag bántalmazta élettársát, gyermekei anyját" – jelentette ki a szóvivő.

Elmondta, a II.-III. kerületi bíróság nyilvánosságra került peranyaga szerint az Együtt elnöke 2016 karácsonyán bántalmazta, begyógyszerezte volt élettársát. A jegyzőkönyvben az is szerepel, hogy a politikus kiskorú gyermekei előtt drogozott

- tette hozzá.

Párkányi Eszter a Bors és a TV2 birtokába került dokumentumokra hivatkozva kijelentette:

Juhász Péter éveken át terrorizálta a családját, három gyermekének édesanyját pedig bezárta, szabad mozgásában korlátozta, és megütötte

A Fidesz ifjúsági szervezetének szóvivője megjegyezte, Juhász Péter ezeket az állításokat tagadta, ugyanakkor az Indexnek elismerte, volt dulakodás köztük, és nem zárható ki, hogy sérülést okozott volt élettársának. Bocsánatkérés helyett azonban egy Facebook-bejegyzésben ismét meggyalázta egykori élettársát, hogy magát állíthassa be áldozatnak – mondta, majd felháborítónak nevezte, hogy "egy ilyen ember" a választópolgárok bizalmát kéri.

Párkányi Eszter arra kérte az ellenzéki pártokat, hogy hozzájuk hasonlóan határolódjanak el Juhász Pétertől. "Jó érzésű ember nem vállalhat közösséget egy olyan emberrel, aki kezet emel egy nőre, pláne a gyermekei édesanyjára" – mondta. Hozzátette, az ellenzéki pártok elhatárolódásának elmaradása azt jelentené, hogy szerintük következmények nélkül lehet nőket bántalmazni.

A Fidelitas szerint Juhász Péternek távoznia kell a közéletből – az Együtt elnöke is végighallgatta sajtótájékoztatójukat és egyből reagált is rá

Fotó: Facebook/Juhász Péter

A Fidelitas sajtótájékoztatóját a helyszínen hallgatta végig Juhász Péter is

Juhász az ott megjelent újságíróknak

hazugságnak nevezte az elhangzottakat, és elmondta, naponta zajlanak azok a perek, amelyekben a "Fidesz hazug propagandája" miatt kér és kap kártérítést.

Hangsúlyozta:

a bíróságon megegyezett volt élettársával, gyermekei jól vannak, magánéletéről pedig nem kíván továbbiakat mondani.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
orbánról évek óta hallani hasonlókat a médiában, ott miért nem reklamálnak? Érdekes módon akkor sem hallottuk e derék fiatalok hangját, mikor fideszesek kerültek asszonyverő, verekedő, drogozó ügyekbe.
Már megint kicsit kettős a mércéjük a propagandistáknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Juhász is hasonló a migránsokkal. Ennyire becsüli a nőket és gyerekeket.
quadrocopter
@durbincs: Csicska!

Azt nem hallottad, hogy Mekka a Kossuth-térre költözik végleg?
Hát azt, hogy a Hungaroringen teveverseny lesz?
Augusztus 20.-án egy müezzin mond beszédet? He?

Bruhahahahaha...hihihihi...( a lájkot nyomd ám magadnak, különben egy se lesz!)
Desischado
Nem hiszem. És máséban a szálkát, magatokéban a gerendát mikor látjátok meg, kis csicskák?
simmering73
Felébresztették kelt az orbánjugend. Kár volt.
Nessy
"Tiszteletem a II. - III. kerületi bíróságnak!" A peranyagok csak úgy a királyi médiában landolnak! Tetszettek hallani valami személyiségi jog nevű valamiről? Tetszenek tudni, ezt állítólag a jogi egyetemen is oktatják! Vagy van az a pénz és beosztás???
nezelodo
Na de beindultak ezek a Leni fiúcskák, még a végén a Tompikát is úgy elsöprik, zacskóval a fején, mint a szocik a szombathelyi fideszes drogos alpolgit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.