Sajnos sokan nem tudják kihasználni ezt a lehetőséget, mert még pont hiányzik pár év jogosultsági idejükből. Egy olvasó 58 éves és még 5 év jogosultsági időre lenne szüksége ahhoz, hogy korkedvezményesen mehessen nyugdíjba. Viszont a helyet az, hogy jelenleg nincsen munkája. Jó megoldás lehet, hogy egy megállapodással megveszi a nyugdíjhoz hiányzó éveket? - 40Plusz.hu

Forrás: 40plusz.hu
Feltöltő: asr
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
asr! Bizony igaz. Nem minden munkakörben van hiány. De! Vannak egyszerűbb munkák, amit meg lehet tanulni. Rövid idő alatt, és még egyetem sem kell hozzá. Szóval csak akarni kell. Valóban kevesebb filozófus és hasonló kell, de egyéb munkakör (kereskedelemben árufeltöltő - csak olvasni kell, hogy hova tegye, csomagoló, takarító - igaz már az is szakma - hiszen annyi mindent használnak a porrongyon kívül és még sorolhatnám).
asr
Nem biztos, hogy megvan a 40 éve annak, aki betölti a nyugdíjas kort. A nyugdíjak nem éppen arról híresek, hogy magas lenne az összegük, szóval akinek ez esélyt jelent a nyugdíjra, élhet vele. Nem a véleményünket tükrözi a cikk, pusztán a programról számol be az abban közzétett feltételek ismertetésével.
asr
@advocat: ebben egyet értünk. Persze, ez akkor sem ennyire egyszerű. A cikkek nem a véleményünket tükrözik, pusztán hírt adunk a célközönségünket érintő történésekről. És tök jó, hogy véleményt váltanak ki sokakból.
colibri
@asr: 17:24 orbán éppen ma 2022-re jelölte a teljes foglalkoztatottságot. Ez pont a következő 4 éves ciklus vége.
asr
@colibri: soha nem is volt és nem is tud megvalósulni a teljes foglalkoztatottság. Ez bullshit szöveg, bárkitől is származik. Ez a magánvéleményem.
colibri
@asr: Megegyezik a magánvéleményünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.