A polgármester szerint közös egyetértésben történt, felépülése után pedig visszavárják. A kormánysajtó szerint méltatlan, méltánytalan eljárás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Ha a Fidesz embere volt, aki képtelen volt a KÖZ érdekében dolgozni, akkor teljesen jogos, hogy felmentette a jegyzőt.
Ugyanis nem a nyúl viszi a puskát!
Yoda69
@Shikari: Eleg egy bites gondolkodasra vall az eszjarasod. Ezzel csak sajat magat jaratja le nem gondolod? Ez pont olyan ovodas mentalitas, mint ami az egesz fideSSt jellemzi.
Yoda69
@Shikari: Belezavarodtal a gondolatmenetedbe. Ha te is ugy gondolod hogy csak magat jaratja le, akkor mirol is beszelunk?
Marki nem tagja egy partnak sem. Fuggetlen. Erted? Tudod hogy ez mit jelent? Nem olyan seggnyalo fideSSes, mint a fojegyzo is volt.
Yoda69
@Shikari: Gondolkozz joember! Ha csak a liberalisok tamogattak volna, eselye se lett volna nyerni, mint ahogy Fodor Gabor se tud bejutni a parlamentbe liberaliskent.
Markit az emberek tamogattak. A szavazok. Erted? Az emberek tobsegenek Hodmezon elege volt a fideSSes hazugsagokbol, luzerjano nagyvagyisagabol es a kisemebereket lenezesebol.
Yoda69
@Shikari: Te nem orbanviktor vagy veletlenul? Az beszel ekkora baromsagokat, meg a sleppje.
Europat a fideSS es a hozzajuk hasonlo naci partok akarjak tonkretenni. De szerencsere az embereknek mindig megjon az esze elobb utobb es elzavarjak ezeket tolvajokat.
Yoda69
@Shikari: Liberalisok mar 8 eve nincsenek hatalmon, ergo el sem lehet oket zavarni. Hacsak nem a nem a fideSSes liberalisokra gondolsz. Mert ugye azt tudod hogy orban is liberaliskent kezdte. Aztan lett belole illiberalis.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.