A polgármester szerint közös egyetértésben történt, felépülése után pedig visszavárják. A kormánysajtó szerint méltatlan, méltánytalan eljárás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szettevette
@szettevette: vagy aki annak hiszi magát!
X-ray
Én is felmentettem volna... de úgy, hogy vissza ne találjon...
namihami
Lám, lám, a sz@rkeverés mindig megtermi a maga gyümölcsét. Nem lehet valaki egyszerre két úr szolgája.
Vagy szakmai beosztott vagy fideszes pártszolga. A kettő együtt sok. És a Főnök ki is rúgta (bocs. felmentette). De azért visszavárja (???). Kell egy jól dolgozó takarítónő a hivatalban.
magyarbakancs
Új seprű jól seper.
Minden új vezető a maga emberével szeret dolgozni.
Ha valaki elmegy főorvosnak egy másik kórházba viszi a maga embereit és az előző nővér gárdát is lecseréli.
Fonóvért ,orvosokat.
szaboria1
Ezen nem kell meglepődni. Vajon a Főjegyző mitől lett beteg? A fidesz is mikor a városokba nyert le lettek váltva a nem fideszes alkalmazottak. Ráadásul még a rokonokat is bevitték a hivatalokba.
Yoda69
@Shikari: Nezd meg elobb az interjut, mielott hulyesegeket irsz.
hirtv.hu/egyenesen/hivatalban-2452424
Yoda69
@Shikari: Latom nem nezted meg az intejut.
Nos Marki-Zay ur (a fojegyzo hozzajarulasaval) diktafonra rogzitette a megbeszelesen elhangzottakat. Ezekutan a fojegyzo ennek total ellenkezojet nyilatkozta a ujsagnak, ami meg is jelent, es ebbol lett a botrany.
Szoval mielott hulyesegeket irsz, tajekozodj, vagy halgass es akkor legalabb bolcs maradsz.
Yoda69
@Shikari: Annak hiszel akinek akarsz. Ez a sajat velemenyed. Ettol a tenyek tenyek maradnak, es a tenyek makacs dolgok mint tudjuk. A fojegyzo nem fog perelni, mert elbukna, es ezt o is tudja. Viszont ahhoz sem jarult hozza, hogy Marki-Zay nyilvanossagra hozza a hangfelvetelt. Enelkul pedig nem tehei meg, mert torvenyt sertene.
Igy a fojegyzonek egy lehetosege maradt: a jobbos mediaban gyalazkodni es hazudozni ossze-vissza. Amit persze te elhiszel, de ez senkit nem erdekel.
Yoda69
@Shikari: Miert perelne? Leszarja a fojegyzot. Kirugta es ez a lenyeg. Alkalmatlan volt a hivatasara, es megrogzott hazudozo volt, amire most Markinak bizonyiteka is van. Szerintem neki ennyi eleg, miert menne meg perre is? Ha az ex fojogyzonek ez nem tettszik akkor perelhet, de nem fog mert tudja hogy hazudott, ahogy azt is hogy Markinak ott van a hangfelvetele. A fojegyzonek egy volt fontos hogy sart doblajon a polgarmesterre.
Béla333
Ha a Fidesz embere volt, aki képtelen volt a KÖZ érdekében dolgozni, akkor teljesen jogos, hogy felmentette a jegyzőt.
Ugyanis nem a nyúl viszi a puskát!
Yoda69
@Shikari: Eleg egy bites gondolkodasra vall az eszjarasod. Ezzel csak sajat magat jaratja le nem gondolod? Ez pont olyan ovodas mentalitas, mint ami az egesz fideSSt jellemzi.
Yoda69
@Shikari: Belezavarodtal a gondolatmenetedbe. Ha te is ugy gondolod hogy csak magat jaratja le, akkor mirol is beszelunk?
Marki nem tagja egy partnak sem. Fuggetlen. Erted? Tudod hogy ez mit jelent? Nem olyan seggnyalo fideSSes, mint a fojegyzo is volt.
Yoda69
@Shikari: Gondolkozz joember! Ha csak a liberalisok tamogattak volna, eselye se lett volna nyerni, mint ahogy Fodor Gabor se tud bejutni a parlamentbe liberaliskent.
Markit az emberek tamogattak. A szavazok. Erted? Az emberek tobsegenek Hodmezon elege volt a fideSSes hazugsagokbol, luzerjano nagyvagyisagabol es a kisemebereket lenezesebol.
Yoda69
@Shikari: Te nem orbanviktor vagy veletlenul? Az beszel ekkora baromsagokat, meg a sleppje.
Europat a fideSS es a hozzajuk hasonlo naci partok akarjak tonkretenni. De szerencsere az embereknek mindig megjon az esze elobb utobb es elzavarjak ezeket tolvajokat.
Yoda69
@Shikari: Liberalisok mar 8 eve nincsenek hatalmon, ergo el sem lehet oket zavarni. Hacsak nem a nem a fideSSes liberalisokra gondolsz. Mert ugye azt tudod hogy orban is liberaliskent kezdte. Aztan lett belole illiberalis.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.