A kormány egyik kedves publicistája kissé csúzstatásgyanúsan beszélt Bem Józsefről, és kitért a Békemenetre is. Bayer Zsolt 1848-cal kapcsolatban is megtalálta az aktuális, leginkább iszlamofób szálat. A Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában arról beszélt, Bem József történetének elképesztő mennyiségű szimbóluma van, amely ma is érvényes: nem szeretnék, ha újra elérkezne az a világ, amikor föl kell venni a muszlim vallást az életben maradáshoz. Bem József ugyanis élete vége felé, törökországi menekülésekor felvette az iszlám hitet. Bayer nem fejti ki, miért lett Bem muszlim. A Múlt-Kor történelmi portál igen: "Az oroszok a lengyel emigránsok kiadatásáért még nagyobb diplomáciai akciót indítottak, mint Bécs a magyarokért. A törökök a lengyeleket Sumlába telepítették, s mert az iszlám hit a kiadatás ellen védelmet jelentett, Bem is áttért. " Tehát az orosz fenyegetés miatt tért át Bem. Ezt Bayer azonban ma, úgy tűnik, nem látja aktuálisnak. Bayer beszélt a Békemenetről...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@justhpeter: nekem az a véleményem,hogyha valaki csak az orrát fujja ki
a zsepijébe és nem a földre,már többet tett az országért mint "ez a" Bayer!
Hol a francba vette a szép idegen nevét,és miért nem magyarosította már pl.
"Magyar"-ra?...a ß@rosszájú hazaffy...!
quadrocopter
Megint elfogyott a potyazsé, Bayer csicska?
Nessy
Ha kell Bayer szent Gellértről is bebizonyítja, hogy nem a magyarok, hanem a muszlimok gurították le a hordóban a Gellért hegyről.
justhpeter
Az rendben van, hogy Bayer az érdekhülyék között is valaki szeretne lenni. De ha már kényszerét érzi annak, hogy elborult agyának szüleményeit megossza velünk legalább ne olyan emberre hivatkozva tegye, aki pár év alatt lengyelként többet tett ezért a nemzetért, mint ő magyarként.
RonaGyuri
mert Kancsi-mancsi megállapította - természetesen szavahihető tanúk alapján -, hogy rosszul tudják! =))
RonaGyuri
más, még szombaton Tömjény Sonyít is megvédte:

Egy lovag-ias ügy

a cím csak egy kicsit korrektebb, mint Zsóti remekéé

Ártunk és qurmányunk oszlopos éltetője és birka-pásztora, az igazi vadakat (de legalább is románokat) terelő juhász José Ortega y Gasset -től vette a címet. Én meg egy egykori hazug képből „azt hiszi, neki mindent szabad, hiszen fiatal és reményteljes”
Pedig igazából csak és kizárólag azt a bizonyos PISA eredményt okadatolja. Nem érti, nagyon nem akarja érteni, hogy mi a gond azzal, hogy és ahogy Tömjény Sónyi vadászgat.
Ahogy mondani szoktam ez akár a magánügye is lehetne. Azonban egy gondolata nos az még tőle is sok(k): „ha Széchenyi Zsigmond, Kittenberger Kálmán és Fekete István idején is lett volna olyasféle Magyar Nemzet (ugyan már!), mint ez a mai utánzat, ha lett volna annyi nyilvánosságban tébláboló, magát újságírónak képzelő lumpenproli”!
Igen ez gátlástalan gazember odáig vetemedett, hogy „Semjén Zsolt barátom (gimnáziumi padtársam, cimborám, immáron vadásztársam is)” személyét, s persze enmagáét is az említett nagyságokkal egy kalapba illőnek próbálja beállítani! =))

Bocs de nem állom meg, hogy megkérdezzem: az a lumpenproli az lumpenproli volt a G-nap előtt is?
kokopelli
@justhpeter: nekem az a véleményem,hogyha valaki csak az orrát fujja ki
a zsepijébe és nem a földre,már többet tett az országért mint "ez a" Bayer!
Hol a francba vette a szép idegen nevét,és miért nem magyarosította már pl.
"Magyar"-ra?...a ß@rosszájú hazaffy...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.