Ezt kivételesen láttuk jönni: Kósa Lajos legújabb kalandjáról - egy csengeri háztartásbeli mesés örökségéről, a sosem volt államkötvények "kamu, mégis igaz" történetéről - pár óra alatt mémek tucatjai árasztották el a Coubot, lassan elfeledtetve velünk Lázár János bécsi kiruccanását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Az a sejtésem, hogy nagyüzemben moshatják a putyini bünszövetkezeti oligarchiák piszkos pénzeit a fiúk... Ha ez nem bilincs, akkor semmi. A szoci képviselö 220 milliója miatt zengett az ország! Bilincs, börtön, minden volt. Itt 5 nagyságrenddel több pénzről van szó..
F_Viktor
@Manhattan: Írod:
"A szoci képviselö 220 milliója miatt zengett az ország! "

Aki ellen ezidáig nem tudtak vádat emelni! 4 év nyomozás után!
kissé felnőttem
lehetett ez lajoskátol származtatott is ugyebár laló? g nap előtti sikerévekből, aki korpa közé keveredik megeszik a mama disznaji a telepen nehéz dolog ám a magyar ázkodás meg pláne

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.