Bántalmaztak egy újságírót a békemenetet biztosító biztonságiak. "A negyedik-ötödik kellemetlen kérdésem után a biztonsági szolgálat elkezdett kiszorítani. Rámarkoltak a farkamra, és az oldalamat is megütötték. Egy kicsit zokon vettem" - mesélte el hányattatásait a HVG-nek. Unyatyinszky György, a Magyar Nemzet újságírója, aki a Békemenet résztvevőit próbálta kérdezni Kósa Lajosról. Unyatyinszky felsőteste bal oldalán, a lengőbordáinál zúzott sérülés maradt az incidens után.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Hát hogy mer Qpack Lalinak a sajtó még plusz kérdéseket feltenni, miután ő már tegnap letudta a sajtótájékoztatót az "ezegybrókermacsisztori2", átvertek sztorival. Különben is az egész csak az ellenzék és a sorosbérenc árnyékkormány kreálta kamuhír. Lali király ártatlan, hagyjátok békén, most is épp a béke nevében menetel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.