A Jobbik-elnök kiosztotta a feudalizmusba tartó Orbán-kormányt, 12 pontot hirdetett, majd minden jobb- és baloldali embert hívott, hogy "felépítsük a szabadság várát".

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A DK tárgyalni szeretne a Jobbikkal !
Gyerünk !
Le kell váltani a tolvaj kizsákmányoló hordát !
nyanya001
A DK tárgyalni szeretne a Jobbikkal !
Gyerünk !
Le kell váltani a tolvaj kizsákmányoló hordát !
kereső
Gábor akkor ülj le a többiekkel, és egyezettek meg! Ezt várjuk tőled IS!
A Haza mindenek előtt!!
Eladott Ország
Ez az ember elpusztít mindent maga körül. Ha meg nem állítjuk, valóban végünk van. Soha nem volt ennyire világos, mint most. Ha nem akarunk végleg elsüllyedni a mocsokban, a kakastollas, sírvavigadós, hazug, geci melldöngetésben, akkor meg kell állítani. Itt fröcsög ez a hazug, választási kampányt tart. És fenyegetőzik. A választás után elégtételt fog venni az ellenzéken. Orbán Viktor meggyalázza a nemzeti ünnepet. Nem érdekli, hogy ez egy nemzetről szól. Ez csak róla szól, az ő hatalmáról szól. Ez az ember életveszélyes. Pusztító. Nem egyszerűen egy demagóg geci, hanem annál sokkal veszélyesebb. Ez az ország nem éli túl, ha ezen a beteg lelkű kocafocistán múlik. Nem marad más, mint egy élhetetlen birkaól, egy végletesen kifosztott, lepusztított, sötétségbe borított senki földje. Az MSZP-nek, DK-nak és a Jobbiknak össze kell fogni, mert a csúti kancigány és bűnöző bandája egyébként nem váltható le!
rdos
Csak szólok, hogy a "szabadság várához" vezető út a teljes ellenzéki összefogással és jelölt visszaléptetéssel érhető el. :-) Ha a jobbklikk erre nem hajlandó, akkor kiderül hogy nem is ellenzéki párt. :-(
nyanya001
Szabó Gábor pártigazgató közölte most, nem vesz részt. Jobbik.
Akkor menjetek 3,14csába ti is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.