A Fidesz felszólítja Karácsony Gergelyt mint az MSZP–Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjét és listavezetőjét, hogy hívja vissza Ahmed H. védőügyvédjét, Bárándy Péter korábbi szocialista igazságügy-minisztert.

Zsigó Róbert, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője szombati budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, ha Karácsony Gergely nem tesz így, akkor a szocialistákkal együtt ő is egy terroristát támogat. Bárándy szerint Ahmed H. nem terrorista, bűnössége hivatalos személy elleni erőszak bűntettének kísérletében állapítható meg. Zsigó Róbert ugyanakkor azt állítja, egy dzsihadista terrorszervezet tagjaként még fegyveres kiképzést is kapott a férfi, aki a magyar államhatár és a magyar rendőrök elleni röszkei zavargást irányította. Felidézte, hogy Ahmed H. és társai betondarabokkal és kővel dobálták meg az Európa schengeni határait vigyázó rendőröket, akik közül többen megsérültek az incidensben.

 Fidesz: Karácsony Gergely hívja vissza Ahmed H. védőügyvédjét!

„Ezek után elképesztőnek tartjuk, hogy a szocialisták embere, az MSZP volt igazságügy-minisztere védi őt, sőt az elsőfokú ítélet után még enyhítésért is fellebbeztek” – fogalmazott Zsigó Róbert. Szavai szerint migránspárti brüsszeli politikusok és a „Soros-szervezetek” szintén Ahmed H. kiszabadítását követelik. Azt is szeretnék tudni – fűzte tovább –, hogy ki fizeti Bárándy Pétert. „Csak nem Soros György?” – ez az a kérdés, amelyet Karácsony Gergelynek meg kell válaszolnia.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó/Kelemen Zoltán Gergely

(MTI)

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Pofa be, most már,és az öreganyátoknak osztogassatok jogi tanácsokat ti, akik semmibe vették és veszi még most is a jogállamot. Ha javasolhatom, magatoknak és a gazdátoknak keressetek pár jó védőügyvédet, mert a hivatalból kirendelt védőben nem sok köszönet lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Desischado: Karácsony Gergelyt, Bárándy Pétert, Soros Györgyöt (87 éves ismert valódi nem "kósaszintű" üzletember és filantróp, valamint a nem terrorista, de politikai menekült Ahmed H-t lehetőleg ne emlegessük egy levegővételben a férgeket is megszégyenítő véglényekkel akik: lejáratták az országot, sárba tiporták a köztársaságot és lábbal tiporják a jogállamot. Még ők mernek elégtételről ugatni?!
Commenter
@Desischado: nem neked szól, de reakció a d...cs elleni jogos felháborodásodra. Most látom hogy reagált megint a hozzászólásomra olyan alpári módon, ami minden felülmúl. "Ez...nyal? Hát, elnézést kérek "ez" előtt majd a nagyon nem tisztelt min. elnöke fog remélhetőleg csúszva mászva könyörögni ahhoz az amőbához méltón aki, akkor "ez" úgy befogja vágni a sittre, ahogy a macskát kivágják [email protected] ez a bértroll is utána.
Commenter
@lusta: hát épp ez a baj hogy ő és a gazdája is még mindig a helyükön vannak meg hogy államtitkár lehet egy ilyenből!
terlasz
Szegény Zsigó már totális diktatúrát vizionál.
Commenter
@papa.49: utálom, hogy egyesek széttrolkodják egy politikai menekült és egy ellenzéki politikus topicját/topicjait. Ha figyelmesen olvasta volna a trollkodó hozzászóló Zsigó ide bemásolt életrajzát akkor láthatná hogy Zsigó is migráns,Beregszászról. És még ezek mocskolják lépten nyomon a bevándorlókat meg Karácsony Gergelyt. Hollik is elkezdte megint azzal hogy már el is kezdődött a betelepítés...
Commenter
@terlasz: Miért nem az van? Ők csinálták, csinálják... :(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.