Gulyás Gergely és Pokorni Zoltán szombat este online fogadóórán a Szépkilátás cukrászdából magyarázták Orbán Viktor fenyegető "jogi elégtételes" mondatát: a miniszterelnök a híveknek szólt, hogy "nyugalom" és nem az ellenfeleknek, hogy "féljetek" - állítja a két fideszes politikus.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Felhívás keringőre?

A derék Pótgörény elvtárs értelmezget

Mottó helyett:
youtu.be/Wv1KaoyTiTc

Ahogy arról a derék média beszámolt: „Pokorni Zoltán, a Hegyvidék volt képviselője és jelenlegi polgármestere, valamint Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke és XII. kerületi képviselő-jelöltje közös online fogadó órát tartottak, a Szamos Szépkilátás cukrászdából szombat este egy órán át válaszoltak a hozzájuk intézett kérdésekre. ”. Hic & nunc sem a Szamos cég sem a szépkilátás kifejezés kapcsán nem teszek megjegyzést, maradok szigorúan a témánál. A beszámolók szerint felmerült a kérdés, hogy Orbán ünnepi fenyegetőzése mennyire életszerű a belengett revans „kimerül-e a munkatáborokban, vagy lesznek kivégzések is?”.
Nos a derék legfőbb hegylakó elsőre vissza-szellemeskedett, pontosabban – ahogy ő mondta – „viccelődött ezen” (valami olyasmit pedzegetett, hogy a kötelet is az áldozatoknak kell hozniuk maguknak). Ami nem is olyan vicces, ha belegondolunk, hogy ártunk és qurmányunk eddig is a mi vérünket szívta, így van benne ráció, hogy az erre fordítható pénzt is ellopták már!
No. de félre a viccel, vagy mint a derék polgi tette legyünk sokkal viccesebbek. Vizsgáljuk meg, hogy szerinte: ami a jogi elégtételt illeti „joga van minden politikusnak pert indítani, ha úgy gondolja, hogy vele szemben méltánytalanul járt el egy újság vagy egy újságíró, vagy televízió, joga van ahhoz, hogy bíróság előtt védje meg a becsületét. ”!
Igen, mindazoknak, akik Orbánnal az élen (ebben a beszédében is – ahogy a firkászék mondanák - megszámolhatatlan rendbeli rágalmazást követett el) elmondják mindennek azokat, akik még csak kételkedni is merészelnek az ő mindenható voltában, valóban jogos lesz, hogy szembe kelljen néznie tetteivel! =))
karma1
Nana, csak aztan nehogy a Ketfarkuak keruljenek az elso helyre...
Erdekes modon Hodmezovasarhelyen is toronymagasan tamogattak a szavazok a fideszt es lazart - a 25.-i szavazas napjaig...
Lattam en mar ejjeliort nappal meghalni...:o)))
Klubtag
Szóval kérem szépen én sem bízom az "értelmezgetésükben"...Mióta? Azóta, hogy néhány szarházi fideszpolitikus magánembereket is képes volt a véleményükért beperelni...szerencsére még hellyel-közzel működött valamiféle bírói kontroll...de bízhatunk ebben továbbra is, ha nem sikerül eltakarítani őket?
karma1
@Klubtag: Ezutan a nyilt fenyegetes utan nem nagyon,...:o(((
Lepényleső
Ők ketten meg királykisasszonyok,s ezek a mai magyar viszonyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.