Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje külföldön bevándorláspárti szövetségeseket keres – nyilatkozta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő vasárnap a közmédiának.

Hollik szerint Karácsony külföldön "bevándorláspárti szövetségeseket keres"

Fotó: MTI

A kormánypárti politikus azt mondta, Karácsony Gergely az elmúlt napokban Bécsben járt, és találkozott a volt szociáldemokrata osztrák kancellárral, Christian Kernnel. Azzal a politikussal, aki egyértelműen bevándorláspárti és egyértelműen támogatta a kötelező kvótát

- emelte ki Hollik István.

Hozzátette: Karácsony Gergely hétfőn Brüsszelbe látogat, és ebből a két útból "egészen nyilvánvaló", hogy biztosítani akarja a bevándorláspárti szövetségeseit arról, hogy ha hatalomra jut, akkor elkezdené migránsok betelepítését Magyarországra.

Brüsszel az ellenzéktől azt várja, hogy fogadja el a kvótát, a magyar emberek viszont ezt nem akarják, a Fidesz-KDNP pedig nem fogja hagyni

- jelentette ki Hollik István.

Forrás: MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Hollik, kis butám, hát Lézer-Piszkos-Sunyi János is járt Bécsben, meg is bukott a sunyiságán!
Vajon nem partner keresési körúton volt a hmv.-i bukta után?
A hordát már az uniós néppártiak sem viselik el! Miért?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
A Fideszes elvtársaknak ,és híveiknek üzenném : ekkora hatalmas faszságot mint ez a Soros György elmélet még soha senkitől nem hallottam . Azért elgondolkodtató , hogy elvileg , persze csak elvileg az elvtársak közt vannak tanult emberek , jogászok , politológusok , még maga a király is , ha jól tudom jogász diplomával is csak olvasva tudta a himnusz első versszakát , még jó hogy nem sült bele mint Király Linda a koncerten , mert ugye a király nehezen mondta volna a népnek ,hogy "segítsetek hiszen magyarok vagyunk" , mert ott az ünnepen a fele nép hát lengyel volt. No de nagyon elkanyarodtam , szóval vannak tanult iskolázott emberek ott a pártban , vagy ha ott nincs is de talán a kormányban igen . Tessék nekem megmondani az elvtársak mindegyike ennyire ostoba ,hogy ezt a sok fost elhiszi és ezt szajkózzák minden nap , és a megdöbbentő ,hogy egyetlen ember sincs ott aki ezt az ostoba hülyeséget ne hinné el.Teccikérteni? Az ,hogy egy milliárdos magyar zsidótól ennyire beszarjanak , hogy egy egész országot eltud foglalni , megtámadni megbuktatni . Milyen országot csináltak az elvtársak , hogy egy 90 éves öreg papa egyedül elfoglalja az egész országot , népével együtt ? Azt hiszem , ha itt bukás lesz elvtársak akkor nagyon sokan fogják magukat szégyellni azért ,hogy ebbe a beteges rendszerben ami egy jól szervezett zűrzavar részt vettek és kiszolgáltak .
Commenter
@papa.49: ez úgy nagyjából a teljes kormánypártra igaz nem csak Hollikra.
Commenter
@papa.49: Sajnos mert azért szomorú valahol de nagyon,hogy mint emberekről is csak így lehet róluk beszélni mert a politikai teljesítményükre ma végre az alkotmányjogász is azt mondta és így hivatalos: hogy egyes alá, sőt értékelhetetlen. Magyarán: még a választások előtt hatalmasat buktak. Én annyira, de annyira nem tudom sajnálni őket. Szemétre valók, ennyi.
papa.49
@Commenter: Egyet nem értek ( persze értem) ha én a foglakozásomat így űztem volna mint ezek a tökfikók, hát biztos már régen éhen haltam volna családostól !!!
Semmi emberi tartás, semmi szakmai önbecsülés, csak hazudoznak a világba, kisebbet, vagy nagyobbat, miközben jól élnek a mi kárunkra !!!
Commenter
@papa.49: Igazából én sem, hiszen mind az emberiség lelki legalja az összes, de mégiscsak embernek születtek nem ilyennek. A hatalom és az önimádatra meg minden egyébre való prediszpozíció tette őket azokká a gusztustalan politikai és amorális hullákká és zombikká amik...
Mondom: szemétdombon a helyük. Ennek a pártnak soha nem szabad még egyszer magára találnia úgy ahogy azt a 8%-os választási eredmény után sajnos tette. Paradoxon: a maguk állította 10%-os küszöb miatt, a 8%-al már be sem jutnának a parlamentbe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél