"Ha most az országra ráengedik az iszlamizációt, akkor azt gondolom, hogy a magyar kereszténység soha nem fog tudni talpra állni" - ilyen és ehhez hasonló erős kijelentéseket tett a Hit Gyülekezet vezetője szokásos, vasárnapi összejövetelükön.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
A hitgyüli mindig is a hülyék gyülekezete volt...szerintem nem tényező űgy ,mint pár éve!!
nezelodo
Nemrég nyomatékot is adott pártunk is kormányunk nem kevés adóforintunk adományozásával, hogy harcosan támogassák Orbánt. Az ATV ellenzékisége meg csak a színjáték része különösen az egyik az egyik nyegle műsorvezető esetében lóg ki a lóláb.
kereső
Megkapta az egyházi státuszt? Meg! "Pelikán elvtárs majd kérünk Öntől valamit"
simmering73
"A korábban “önfenntartónak” nevezett Hit Gyülekezete a Fidesztől soha nem látott mértékű támogatást kap, nemrégiben csaknem egymilliárd forintot kapott Orbántól az adófizetők pénzéből. A Fidesz kampányában való részvétel is jól fizet majd."
nepszava.us/a-hit-gyulekezete-a-bekemenetre-toboroz-az-atv-vezerigazgato-a-fidesznek-kampanyol/
nezelodo
@kereső: Mostanában munkásszállókban utaznak ezek az istenfélők.
kereső
"Ezékiel 34. Prófécia a pásztorok ellen:
1./Az Örökkévaló szava érkezett hozzám:
2./Ember fia, prófétálj Izráel népének pásztorai[a] ellen! Prófétálj, és mondd a pásztoroknak: Ezt üzeni nektek Uram, az Örökkévaló: Jaj a pásztoroknak, akik csak magukkal törődnek! Hát a pásztornak nem a nyájra kell gondot viselnie?!
3./A juhok tejét isszátok, a gyapjúval ruházkodtok, a hízottakat levágjátok, de a nyájjal nem törődtök!
4./A gyengét nem erősítitek, a beteget nem gyógyítjátok, a törött lábút nem kötözitek be, ha elkószál, nem mentek utána, ha eltéved, nem keresitek meg, csak uralkodtok rajtuk, kemény szívvel és kegyetlenül!
...
9."Halljátok meg hát, pásztorok, az Örökkévaló szavát!
10./Ezt üzeni nektek Uram, az Örökkévaló: „Nézzétek! A pásztorok ellen fordulok, számon kérem nyájamat rajtuk, és elszámolok velük. Többé nem pásztorolják nyájamat, felmondok nekik, elküldöm őket! Nem hizlalják magukat juhaimmal, kimentem kezükből bárányaimat, nem falják fel őket többé soha!”"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.