Tárgyalóasztalhoz csábította az LMP-t Gyurcsány Ferenc, de a végeredményre nem lehet büszke. Úgy tűnik, nem sikerült meggyőzni egymást arról, kell-e a Jobbik a kormányváltáshoz vagy sem. Szél szerint volt értelme eljönni, kiderült, van, aki csak szavakban akar kormányváltást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
No, azert Szel kisasszony, tessek mar targyilagosnak lenni, es nem olyannak, mint a Bela!
Osszesen talan 5 napja tetszik abban gondolkodni, hogy a TELJES osszefogas kell. (A DK-val valo targyalas utani sajtotajekoztato kicsit undoritora sikeredett, ha megint csak gyurcsanyozni akart egyet, mivel Gyurcsanynak ez a mondata
CSAK annyit jelent, amennyit elsodlegesen uzen:
"ha valaki még tárgyalni sem hajlandó, azzal nem fog létrejönni semmilyen megállapodás.", szoval ez CSAK EZT JELENTI: ha valaki targyalni sem hajlando eljonni, azzal nem fog letrejonni semmilyen megallapodas!
Es Bernike! Hagyd a picsaba a plakatolgatast, mert azzal a vilagon semmit sem ertek el, max. novelitek a plakatkeszito, kiragaszto ceg bevetelet!

NINCS MAR ERRE IDO, ES EZ SAJNOS A TE LELKEDEN SZARAD, mert csak kb egy hete hangoztatod az osszefogast! Ha a kezdetektol ott lettel volna, ahol az MSZP es a DK, akkor most nem kene kapkodnod fuhoz-fahoz...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@karma1: Kiesett nálam a pixisből a Gyurcsány valóban, rájöttem, hogy ő mit akar! Kitaláltam :)
Azért mondtam, hogy átvette az irányítást, mert a Karácsony Gergely beszédében felfedeztem gyurcsányista fordulatokat :)))
Ami nem baj, hiszen nyilván megbeszélték a taktikát, de jobban állt volna a Karácsonynak a sajátja. Ez persze ízlés kérdése.
A Jobbik tárgyalásra hívása már nem ízlés, az egy rossz taktika volt, hogy nyilvánosan bejelentették - szó se róla, a Gyurcsánynak népszerűséget hoz -, és úgy, hogy előtte nem beszélték meg az érintettekkel.
Nem tetszik. Ezeket nem nyilvánosan, hanem a háttérben kellene elintézni, és akkor kiállni, ha már a megegyezés megszületik. Ez se tetszik a Gyurcsányban, így teszi tönkre a riválisait a saját oldalon.
JAJMÁR
@karma1: A Szél Betti nem akar értékközösséget a Jobbikkal. A Gyurcsány? hát, szerintem ő inkább érdekközösséget akar mindenkivel :)))
karma1
@JAJMÁR: Ebben az esetben tok mindegy, hogy dugnak vagy franciaznak - szex az mind a ketto, akarhonnan nezzuk...:o))

Maradjunk annyiban, hogy akarmi tortenik, az osszes ellenzeki partnak egysegesnek kene lennie, ha masert nem, valoban orban megbuktatasaert.
Aki most elkezd filozni, hogy miert NEM kozoskodik, nagyon hamar benne ragad az orban-berenc statuszban...:o))
JAJMÁR
@karma1: Igen, de ami még rosszabb, maradazorbán :(
Pálinkás Pál
@JAJMÁR: Ebben igazad van ,csak ennek egy akadálya van..és az vona...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.