Miközben Szél, finoman szólva is nagyvonalúan kezeli az igazságot, és nagyon bízik benne, hogy Gyurcsányt kevesen hallgatják végig, neki meg bejön a komfortzónás papagájkommandózás... Könnyen lehet, hogy az LMP mai, teátrális, sértődése, majd a jobbikos tárgyalása, különösen, ha azon megegyeznek egymással, nem több annál, mint hogy összenő az, ami összetartozik. Szentesítve egy jobboldali blokkot, amelyben ott maradhat a Fidesz, ha Orbánt leváltják, és amely simán uralhatja majd az országgyűlést. Mert lesz az a pénz, és hatalom amiért majd elmennek pörköltözni a megfelelő emberek. Ahogy emlékezhetünk arra a Fidesz-FKGP koalícióra, amelynek lehetőségét kizárták a választás előtt, de amelynek kertében Torgyán József miniszterelnökhelyettes lett. Orbán mellett.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@GeoCravker: Mar nagyon regen ezen gondolkodom, amit Te itt leirtal, sajnos nagyon plasztikusan, erthetoen...Szerintem van az a penz, amitol Berci kisasszonynak visszakorpasodik a haja...
Meg mindig nem tudjuk, hogy mekkora bombat dobhattak be ron werbernek, , hogy az szepen vette a satorfajat, es a legkemenyebb kampanyidoszakban elhuzott ennek a dilis tarsasagnak a kozelebol.
Annakidejen a G-nap torteneseire sem kaptunk sohasem igazi magyarazatot, csak talalgatasokat, hogy Simics attol kapott hulyet, hogy orban egyre jobban nyal putyinnak. Ezt nem lehet azota sem konkretan tudni, legalabbis nem Simics szajabol...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@GeoCravker: Ezert kellene mindenkeppen orban megdontesere torekedni, mert akkor viszont Karacsony AZONNAL bortonbe csukathatna poltot+orbant+kuszaszemet, es iteletkent teljes vagyonelkobzasra itelhetne oket, ami azt jelentene, hogy az orszag visszakapja azt a penzt, amit az utolso 8 evben nagyuzemileg ellopott. Jo, tudom, sok penznek teljesen nyoma is veszhetett, de a nagyjat elo lehetne vakarni, meg ha sok munka is lenne benne. akkor is megerne. Mindjart lenne penz minden szukseges fo kiadasra. (Egeszsegugy, oktatas, nyugdijas- es szocialis kerdesek megoldasara)
GeoCravker
@karma1: Azonnal csak statárilálisan menne. Az meg már majdnem olyan izés...
karma1
@GeoCravker: Elmeletileg igen, de mi van akkor, ha orban betartja a marcius 15-ei igeretet, es o fog mindenkit azonnal bortonbe zarni? Akkor az az Alapkatyvasz torvenyei szerint helytallo? Vagyis intezkedni fog egy illegitim "alkotmany" torvenyei szerint?
Ezt az egeszet BELULROL lehet csak megpuccsolni, amikor a TEK vagy a Palotaorseg szepen vezetoszarra veszi "bekesen" ezeket a csirkefogokat. Ez - szerintem - meg nem statarium, hanem "a nep akarata" (miert ne nevezhetnenk igy?)
Avagy ha nem belso puccs, akkor lesz civilek altal inditott forradalom, egy masodik 56...Valoban nincs mas valasztas...
De szerintem orban nem lesz megegyszer ME...
Figyeljuk, figyeljed Simicskat - ket es fel het van hatra a szavazasig...Lesz meg olyan atombombaja Simicskanak es Gyurcsanynak is, ami ellen nem tud mar lepni orban...
Az orban ott kovette el a hibat, hogy a nagy hatalom- es penzsovargasaban nem ugyelt elegge Simicskara, akinek egyre jobban elborult a tekintete, ha az "uj" orban-birodalomra nezett, es latta annak az eszkozeit, celjait.
Lehet - sot biztos - , hogy Simicska nem keves penzt tudott szerezni maganak, de az is igaz, hogy Simicska rendesen megfizette a Kozgepes dolgozoit, vagy akik mas teruleten dolgoztak neki, - igy valoban lett egy olyan , hozza lojalis kor korulotte, ami orbannak csak rengeteg csalas es penz aran lehet, de barmikor osszetorhet, - mig meszaros mindenhol pocsekul dolgozik, es valoszinu orban biztatasara szinte csak kozmunkasokat alkalmaz, azokat is persze szare'-hugye'... Nem is csipik meszarost sem, az ominozus lazar-fele kijelentes utan meg mar orbant sem es a tobbi csokost sem, miszerint a kozmunkasok a "faradsagos munkajuk utan mar nem ernek ra lopni."
nevemnick
Remélem ez a schiffer bongyorka getzi pártocska nem jut be a parlamentbe.
Mert megérdemelnék.
JAJMÁR
@GeoCravker: Vàlasz ua. tegnap 21:38.

Olvasd újra, hátha megérted, hogy a xarkeverésre most nincs idõ. .(egyébként is az irigyek fegyvere, de sokat árt, az biztos.szét lehet zúzni az emberi kapcsolatokat)
GeoCravker
@JAJMÁR: Azóta tudjuk:
Szél Bernadett felajánlkozott, de nem volt elég puha a nyelve és Vona elhajtotta.
Hiába no. Pökhendiék egymás között :-)
Nem bánom, hogy mást tételeztem fel, mert a hosszú távú tendenciák továbbra is a tengely létére utalnak. Csak a pillanatnyi beképzeltségek nem.

Amúgy ezek után pláne aktuális a kérdés, hogy Gyurcsány vagy Szél képviselte-e inkább a reálpolitikai irányt.
A történtek nem Szél zsenialitását mutatják. Noha Gyurcsány sem zseni. De nem is olyan hülye, mint azt sokan szeretnék hinni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.