Nem jó így ez a nagy szabadság! Mi az, hogy egy magyar állampolgár gondol egyet és felül egy repülőre és utazgat? Ez nem nemzeties dolog. A fideszes Hollik István feltehetően ennek kinyilvánítására kapott megbízást gazdáitól. A célszemély ebben az esetben kizárólag Karácsony Gergely volt, de ki tudja, hol áll meg...?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nem jó ez a nagy szabadság. Nem bizony. Az egész fideszbagázsnak tényleges életfogytiglant.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
BINGÓ:) bizony mert az ide-oda utazgató Karácsony is visszareppent ide (a varázsszőnyegén futott be ez a migráncs-ajnározó, a szőnyeget Vonától kérte kölcsön, mert Brüsszelben túlette magát belga csokival meg szelfizgetett migráncsokkal a Mannequin Pis előtt mint az ecceri magyar manöken Szerencsen, oszt leszállították a fapadosról mikor azon fölfordult a gyomra a narancslétől ami itt folyik. Na, de összekapta magát aztán most meg ezt bírta mondani:
"szomorúan tudomásul veszem az LMP mai döntését, hogy nem kívánnak tárgyalni a demokratikus pártokkal a választási együttműködésről. Akkor nélkülük kell győznünk."

Karácsony egyúttal azt is bejelentette, hogy egyeztetni akar más pártokkal:

Ma tárgyalásra hívtam az Együtt és a Momentum vezetőit. Érdemi ajánlatunk van a számukra. Mert Magyarországnak változásra van szüksége! Változást! Most!"
Változást most? Okés. Akkor belerúgjuk a padisah szekerét az árokba! Csak a miheztartás végett mert ők se hagytak senkit az út szélén.
Commenter
@csipetke: BINGÓ:) bizony mert az ide-oda utazgató Karácsony is visszareppent ide (a varázsszőnyegén futott be ez a migráncs-ajnározó, a szőnyeget Vonától kérte kölcsön, mert Brüsszelben túlette magát belga csokival meg szelfizgetett migráncsokkal a Mannequin Pis előtt mint az ecceri magyar manöken Szerencsen, oszt leszállították a fapadosról mikor azon fölfordult a gyomra a narancslétől ami itt folyik. Na, de összekapta magát aztán most meg ezt bírta mondani:
"szomorúan tudomásul veszem az LMP mai döntését, hogy nem kívánnak tárgyalni a demokratikus pártokkal a választási együttműködésről. Akkor nélkülük kell győznünk."

Karácsony egyúttal azt is bejelentette, hogy egyeztetni akar más pártokkal:

Ma tárgyalásra hívtam az Együtt és a Momentum vezetőit. Érdemi ajánlatunk van a számukra. Mert Magyarországnak változásra van szüksége! Változást! Most!"
Változást most? Okés. Akkor belerúgjuk a padisah szekerét az árokba! Csak a miheztartás végett mert ők se hagytak senkit az út szélén...
Commenter
@Commenter: ez lemaradt: Forrás: Index.hu
nihil
Ez a hollik istván nagyon hülye - de valami iszonyatosan fárasztóan!!!
Nézzél már magadba, te szellemi, lelki toprongy:

jogapszichologia.hu/wp-content/uploads/2013/08/joga-pszichologia.jpg

Sajnos ki kell mondanom/le kell írnom életem legszörnyűbb mondatát, amit ember csak kimondhat/leírhat: Ha ilyen kölyköm lenne, mint te, hollik istván, megtagadnálak! Az összes fényképet rólad elégetném, az összes ruháddal együtt - igen, az első kis kötött makkos cipellőcskédet is, ami rózsaszín volt, de ez volt leértékelve, úgyhogy ezt kaptad... lehet, hogy én rontottam el valahol (?) -, a gyerekszobádat a földig rombolnám, és még a telefonszámomat is megváltoztatnám.
nihil
Majd pont te, a szennyedben undorító fikagép, majd pont te mondod meg, hogy ki, mikor, hová utazzon!?
Már itt tartunk szerinted, te fidesznyikes? Ez lesz a ti "folytatjuk"- otok?

Azt hirdettétek qrva sok milliárdért, hogy nem engedünk be senkit, és ennek ellenére mindenkit beengedtetek .- igen, a kvótán túl még azokat is, akiket nem kellet volna, vagyis túlteljesítettétek az ötéves tervet, ti Nyomorultak!
És most az jön szerinted - ha nyertek -, hogy meg akarjátok szabni, hogy ki hova menjen, ki kivel, és miről beszéljen?
Ti tényleg nem bírtok magatokkal, ugye?
Ti nem álltok le addig míg a nyakatokba nem szakad a szarvihar, ugye?
Azt hiszitek, hogy majd a káosz, meg a rendteremtés látszata miatt csak a fidesz...?
Lóf*sz a seggetekbe!
Ha elmentek a falig, el lesztek söpörve - végleg !!!
Commenter
@nihil: hát pedig itt a CSOK ugye meg emlékezzünk dr Kopp Mária Fideszdoktornő "3 királylány három királyfi gyomorforgató "programtervére" és ez a nő tényleg orvos volt, Isten nyugosztalja de meg is látszik hogy milyen mert itt maradt nem migráncsolt külföldre gyógyítani. Lehet hogy ha több ideje marad a Nemzethy Együtt Rothadás Rendszerében akkor itt most már klónozná a hollikokat szép sorban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.