Virágboltokat tarolt le egy kukásautó Újpesten, a Megyeri temetőnél kedd reggel, a balesetben hárman megsérültek – mondta el a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kukásautó tarolt le virágboltokat Újpesten, hárman megsérültek – fotó

Összetört kukásautó és lerombolt virágüzlet a Megyeri temetőnél 2018. március 20-án, miután a jármű mintegy 50 négyzetméternyi területen letarolt két virágboltot. A Megyeri út és a Bezerédi utca kereszteződésénél történt balesetben egy boltos, valamint a kukásautó vezetője és utasa sérült meg. MTI Fotó: Lakatos Péter

Kisdi Máté közölte, hogy a baleset a Megyeri út és a Bezerédi utca kereszteződésénél történt. A kukásautó mintegy 50 négyzetméternyi területen két virágüzletet rombolt le.

A balesetben egy boltos, valamint a kukásautó vezetője és utasa sérült meg.

A tűzoltók levontatták a járművet a romokról, és megkezdték az autóba rekedt két ember kiszabadítását.

A műszaki mentés idejére a Megyeri utat teljes szélességében lezárták – közölte Kisdi Máté.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
A fényképről ítélve...hogy szorult be a két ember,amikor az ajtó is simán kinyílik???Firkászok,fontos mindig nagyot mondani??
lópicigáspár
@Pálinkás Pál: Távol álljon tőlem, hogy a firkászok védelmére kéljek, de ha jobban megnézed a képet látszik, hogy a műszerfal és a kormány rendesen hátra csúszott, úgyhogy hiába nyílt a jobboldali ajtó, onnan még valahogy ki kellett feszegetni a bennrekedteket.
szep napot
Ezert nem kell sajnalni a karacsonyi ezrest a kukasbacsiktol.
TASzSz
Borsos Virág, Oláh Ibolya és Lakatos Rózsa?
wagabund
@Pálinkás Pál: felhajtásra fizetnek..hogy nézne ki, hogy "..mire odaértünk, már mindenki túl volt az első felesen, boldogan ölelgették egymást"...
ez lenne nem hír..

amúgy igazad van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.