A Fidesz szerint nemzetbiztonsági veszélyeket jelenthet a "Soros-szervezetek" ügynökeinek adatgyűjtése.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában azt mondta: újabb bizonyíték került elő, amely azt igazolja, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány politikai szervezet.

A Fidesz szerint nemzetbiztonsági veszély a "Soros-szervezetek" ügynökeinek adatgyűjtése

Fotó: Facebook/Fidesz

Hidvéghi Balázs kedden jelentette be:

a Fidesz felszólítja a hatóságokat, hogy minden részletében vizsgálják ki a "Soros-szervezetek" Magyarország ellen irányuló tevékenységét.

A The Jerusalem Post című izraeli lap közölt egy, a Magyarország elleni tevékenységet bizonyító hangfelvételt – folytatta –, amelyen Dénes Balázs, a Polgári Szabadságjogok Szövetsége Európáért elnevezésű szervezet vezetője beszél. Egy másik "Soros-szervezet", a Migration Aid egyik vezetője Siewert András pedig beismerte, hogy illegális adatgyűjtést folytattak a határzónában, a migránsok körében. Azt is elismerte, hogy Soros György kizárólag pénzügyi és politikai érdekből támadja Magyarországot – fogalmazott.

A kommunikációs igazgató az M1-en azt mondta:

nyilvánvaló, hogy politikai célokból gyűjtötték az adatokat. Céljuk, hogy a bevándorlás ellen határozottan fellépő magyar kormányt elmozdítsák a helyéből.

Hidvéghi Balázs szerint akármilyen megosztott is az ellenzék, akármilyen harcokat folytatnak is, a bevándorlás kérdésében egy véleményen vannak.

Akár Gyurcsány Ferenc, akár Szél Bernadett vagy Vona Gábor alakítana kormányt, nem állnának ellen a Brüsszelből, a "Soros-hálózat" részéről Magyarországot érő nyomásnak.

Ezért mondják, hogy a választás tétje most nagyobb, mint máskor, Magyarország jövőjéről döntenek az emberek – emelte ki a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A kormánypárti politikus kitért arra is, hogy a Magyar Idők szerdán egy újabb hangfelvétel alapján azt írta, hogy Tracie Ahern, a Soros Fund Management korábbi pénzügyi vezetője azt mondta:

Soros György a Nyílt Társadalom Alapítványt eszközként használja a politikai véleménye érvényre juttatására az Egyesült Államokban és Európában.

Hidvéghi Balázs szerint kiderült, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány egy politikai szervezet, politikai érdekeket szolgál, ami nemzetbiztonsági kérdéseket vet fel.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Logikailag SÁNTÍT ez a Soros ügynöközés, hiszen aki SZEMÉLY SZERINT élvezhette a tiszteletreméltó Soros György "kegyeit", anyagi támogatását, az pontosan Orbán Viktor Bíbó-kollégista volt, aki a hírek szerint HAVI, névre szóló apanázst kapott áttételesen Soros György azon alapítványtól, amely akkoriban "is" csak az ELNYOMÁS, a KISZOLGÁLTATOTTSÁG ellen küzdő CIVIL SZERVEZETEKET támogatta!
.
A magyarországi civil szervezetek SZEMÉLYRE SZABOTT zsebpénzt nem kapnak, a hírek szerint AZON ÁLLAMPOLGÁROK védelmét látja el, akiknek az emberi méltóságukban lettek megalázva, hasonlóan fordultak fideszesek is azokhoz a CIVIL SZERVEZETEKHEZ, akiket a jelenlegi rendszer a rendszer ELLENSÉGÉNEK titulál, sőt üldöz.
.
Hidvégi Balázsnak, és a többi KÓRISTÁNAK tudatában kellene lennie azzal, hogy HONNAN, KITŐL FÚJ az ORKÁN egy olyan külföldön élő 87 éves "magyar" embert illetően, aki ÚGY CSINÁL, mintha élne, egész JÓL VISELVE AZT, hogy mekkora csalódás éri/érte őt az által, aki az ő nevével SZEREZ VOKSOKAT!
.
Röhej ez az egész, ügynöközés, akkor, amikor a szó legszorosabb értelmében azok RIKÁCSOLNAK, AKIKNEK A HÁZUK ÉG ügynök ügyben:
.
------ Orbán Viktor és Kövér László volt kommunista ügynökök
propeller.hu/itthon/3340537-orban-viktor-kover-laszlo-volt-kommunista-ugynokok
.
A hajó SÜLLYED, TALÁLT!
.
Eladott Ország
Orvos látott már, vagy te ennyire hülye vagy? Wazze, nemzetbiztonsági veszélyt az országra, a fidesz bűnöző, tolvaj banda jelent!
Eladott Ország
A kormány jól teljesít, a gazdaság szárnyal, mi vagyunk Európa húzómotorja és rotációs kapája. A kormány olyan stabil, hogy a receptért könyörög a Viagra gyártója. Akkor meg mi a hézag? Komolyan egy majdnem kilencven éves öregember fogja megdönteni Európa indiai származású asztali fűszerének örök hatalmát? Hogy fogja csinálni? És hogy ültet a helyébe akárkit is? Amennyire tudom, még jövőre választáson fog eldőlni a kérdés, nem kinevezéssel. Aztán persze majd örökléssel, mert mi, a kéményen himbilimbiző kisemberek azt akarjuk majd akkor, de most még nem azt akarjuk. Most még konzultálni akarunk és szavazni. Mind a tizenhétmillióan Orbán Viktorra. Külhoniakkal együtt nyolcvanmillióan. Az a huszonhat ballibsi és az a pár ember, amelyik szóra sem érdemes, nem fogja tudni leváltani a kormányt. A Nyugat se, mert az éppen agonizál, Azerbajdzsánból és Ghánából meg biztosan a mi vezérünkre fognak szavazni. Szóval miért van ennyire megrettenve Hidvéghi Balázs és a komplett Fidesz? Úgy rinyálnak, mint akinek nem jutott répaföld, közben meg már a gáztenyésztő nevén van a fél ország. Fel is készültünk a háborúra, hiszen jó ideje pedzegeti a Fidesz, hogy majd mindenféle álhírekkel fogják megtámadni drágaviktorunkat az orv ellenségek. Szóval nem hiszünk el semmit Sorosnak, bármit hazudozik is. Így vagyunk trenírozva, de ha nem, akkor is gyávák vagyunk kinyitni a tápcsatornánk bemeneti nyílását – a másik végén kijövő ájert meg letagadjuk -, így semmi nem fenyegeti a trónt és annak örökös lakóját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.