A Fidesz európai parlamenti képviselője a statisztikába is belehúzott, kiderült, hogy az egy főre jutó dzsihádisták száma abban a kerületben a legnagyobb, ahonnan videóval jelentkezett múlt héten. Azt is megmagyarázta, hogyan lehet, hogy megint a Lázár János által lesajnált Bécs lett a legélhetőbb európai város, de Brüsszel is jóval Budapest előtt van. Őt már rég óva intették ettől a városrésztől, ahová szerinte még a rendőrök is csak ritkán mernek bemenni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Tompika--Tv2--Bundypapi. Címeres társaság.
De ezeket még értem, hiszen pénzt kapnak érte. De a NÉZŐ? Ilyen mélyre képes lemenni? Mondjuk :: Fidesz-szavazó.
picike1
"Jean Valjean (Jean Gabin) gályarab régen elfelejtette igazi nevét, sok éve már, hogy 24601-nek hívják. Egy szép napon utoljára hívatják, szabadon engedik, azonban nem igazán tud mit kezdeni ezzel az állapottal, lélekben továbbra is bűnöző marad. Ezért semmi meglepő nincs abban, hogy kirabolja az a "..Migránsok zsiványok Rablók! Ingyen élni akarók !!!
sokanvagyunk
Majd ha eljutnak a világ országai/birodalmai oda hogy ha fegyvert, katonát visznek, állomásoztatnak, harcolnak idegen országokban, kötelességük legyen számolatlanul befogadni és eltartani az onnan menekülő lakosságot.
Bármely ország állampolgára ha más országban fegyveres konfliktusban részt vesz, veszítse el állampolgárságát, és ne legyen visszaút számára eredeti hazájába.
Szövetségesi kötelesség leple alatt talán magyar katonák se kóricálnának évekig pl. Afganisztánban, és akkor jogosan háboroghatnánk, hogy miért is nem kerülnek el ezek a népek bennünket.
Ja, és ne sírjon a szánk, ha netán viszontlátogatásra vagy frontáthelyezésre kerül sor az általunk már jól szétbarmolt területekről.
simmering73
Ma reggel. Egyik adón Orbán pofázik, másik adón szétesettfejű Tompi ugat. Marad, immár napok óta reggel a DigiWorld, ahol ma is csodálatos természeti csodákat láthattam a nagyvilágból. És máris nyugodtan, derűsen indult a napom.
advocat
Tompika! Térj haza! Itthon nem kell rettegned! Viktor megvéd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.