Bayer Zsolt tagadja, hogy együttmüködött volna a titkosszolgálatokkal. 

Bayer Zsolt a Magyar Időkben napok óta cikkeket közöl arról, hogy Siewert András, a menekülteket segítő Migration Aid vezetője egy általa megbízott beépített oknyomozó újságírónak önleleplező titkokat árult el szervezete működéséről.

A Migration Aid szerdai sajtótájékoztatóján bemutatta, hogy szerintük mi történt, bemutatták a teljes levelezést az újságíróval, az összes hangfelvételt és azt, hogy mindezt már átadták a magyar hatóságoknak.

Bayer Zsolt Ügynök vagyok című csütörtöki írásában reagál arra, hogy a Soros-hálózatot leleplező akcióját leleplezte volna a Migration Aid. A Fidesz-alapító publicista pontokba szedve, hosszan idézi Siewert András, a szervezet vezetőjének érveit, de nem érti, azok miért is cáfolnák őt.

Furcsállja, hogy Sie­wert először letagadta a Magyar Időknek az egészet, majd előállt azzal, hogy direkt adott túlzó információkat egy titkosügynöknek, Bayer a legszebbnek mégis azt tartja, hogy a Migration Aidvezetője szerint ő és a Magyar Idők csinálta az egészet.

„Hogy világos legyen: E sorok írója egy brit (?) vagy egy izraeli (?), vagy egy orosz (?) vagy mindhárom titkosszolgálattal lezsírozta, hogy húzzák csőbe a Siewertet meg a Dénes Balázst. Meg Tracie Ahernt. És még ki tudja, ki mindenkit!

Hatalmas király vagyok! Akkora, hogy fel is jelentem Siewertet rágalmazásért”

– írja Bayer.

Közben a Népszava kereste az újságírót, hogy megtudja, honnan jutott el a Magyar Időkhöz a külföldön rögzített beszélgetés, közzéteszik-e a teljes, vágatlan beszélgetést, de nem reagált a lap hívásaira, üzeneteire. Siewert András közölte: hamarosan közzéteszik a vágatlan anyagot, ami bizonyítja, hogy

titkosszolgálati hátterű akciót vetettek be a civilek ellen.

Címlapkép: Youtube/ECHO TV

(Magyar Idők, Népszava)

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Neofasiszta hazug Bayer. Mész a börtönbe Orbán apáddal együtt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@durbincs: Na hallod, hogy elárultad magad, neked köszönt a főnök, hogy helló röfi, a Bözsi néninél. Ezért meg is értem, hogy nem a tapolcai fideszfan 850 hamis aláírását kiabálod, meg a rekordsebességet a jobbikos tanyán, ahol 30 másodpercenként írtak alá egyfolytában 29 órán át a NER társak annak az import nagy arcnak. Lacházáig fog csúszni a képén őszerénysége, remélem...
durbincs
@nezelodo: hol olvasta ? népszava /holdsetetoldal/-ba ? vagy az oxigénpalackja hibás? rossz ?
valami összetevő ? cserélje ? nehogy belegebedjen ?
durbincs
@nezelodo: lehet túlnyomása van ? a szkafanderében ? Hold demokrata ?
nezelodo
@durbincs: Te vagy a legszebb bokréta a fidesz kalapján! Csak nehogy nyolcadikán este megtaposson a vezér.
durbincs
@nezelodo: lehet maga oxigén hiányos ? azt szellemképes lett ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél