Valamelyest javultak az ellenzéki kilátások, de még így is biztos Fidesz-győzelmet vár a Republikon Intézet. Igaz, nem kétharmados győzelmet – derül ki a 24.hu megrendelésére készített felmérésből. A jelenlegi állapot szerint 19 egyéni választókörzetben biztosan győzne az ellenzék, és még vagy 12-ben közel áll hozzá.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Még néhány kupak ügy, orban fenyegetés, még kétlábú vejko sikkasztas aztán a többség is oda nemcsak a 2/3.

MEG 16 NAP
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Sziszifusz: 10.44
Azzal együtt, hogy igazad van, nagyon nehezet kérsz!
A kurvaanyázós, hazaárulós mocskolásokra nehéz ám nem válaszolni!
Még akkor is, ha egyébként semmi közöm az LMP-hez, csak szimpatizálok velük!
Tehát nézd meg mondjuk a mai és a holnapi napot. Hány mocskoló, alpári, DK-s fanatikus szintű beírást olvashatsz?! Ami egyébként stílusában és szintjében is a Fideszes fanatikusok szintjén van!
Sziszifusz
@Shikari: 10:51
Rendben, örülök neki. Csak azt nem értem, miért érezted érintettnek magad ?
csipetke
@Shikari: 18:02 Ne igyál előre a medve bőrére.A többség nem vak és süket,mint a fidesz fanok,az emberek zöme kormányváltást akar.Lásd: Hódmezővásárhely.Az embereknek elegük lett a szabadrablásból,ha a fidesz be is fut,biztos hogy nem lesz kétharmad.És már az is valami...
csipetke
@Sziszifusz: 10:44 Igazad van,itt is írogat kettő,ahelyett,hogy keresnének egy fideszes fórumot,és ott istenítenék a törpe Napóleont,és a bandáját.De nyilván csak ezért kapnak pénzt,ha itt b@sztatják a jónépet.Kiváncsi vagyok,hogy hozzászólásonként kapják a lóvét,vagy mondatonként?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.