Még a választások előtt Simicska bombát robbanthat Orbán Viktor és a Fidesz ellen. Ezt Simicska Lajos egy háttérbeszélgetésen mondta el tegnap. Elmondása szerint két atombombát akar dobni Orbánra. Az első: “Hegyoldalon fog lezúgni az a kis geci az első rúgástól!” – mondta nyersen a volt oligarha. “A másodikat egyenlőre nem árulom el!” – mondta Simicska. “Simicskának …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
orban nem lesz megegyszer ME,... SImicska es Gyurcsany tenni fognak ezert eppen eleget...
Asszem, egyre gyakoribb vendeg lesz a fekete VW kisbusz Grazban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@karma1: ma, 06:29
Legyen igazad.
Én szerintem Simicska nem politikus alkat és indulatos, hirtelen haragú. Az meg nem kedvez az ilyen feladatoknak.
karma1
@bencemacska: Szerintem mar akkora volt a gyulolet benne, hogy akar politikus alkat, akar nem , ezt az egesz lejarato hadmuveletet gondosan felepitette - idosebb korara mar tudja, mit csinal...:o)))
Szerintem ki volt ez dolgozva, es lesz meg itt meglepetes...
bencemacska
@karma1: ma, 14:54
Legyen igazad.
Én azért tartok tőle, hogy , hogy nem tud megfelelően lépni, mert kicsit hasonló mentalitású voltam fiatalabban én is.
Mindent hirtelen , azonnal, indulatból! És már el is romlott a szépen felépített terv!-:((((
karma1
@bencemacska: Tudod, Simicska mar nagyon fiatalon nagyon okos volt - es lehet, hogy nagyon lobbanekony.
En is ilyen voltam: ha tudtam, hogy igazam van, akkor azonnal kimondtam, sokszor nagyon hevesen, nem taktikaztam, nem szamolgattam - KIMONDTAM a velemenyemet - sokszor nem kellett volna akkor sem, hanem inkabb taktikazni kellett volna, akkor meg jobban fajt volna az illetonek az igazsag.
Valtoznak az idok, valtoztam en is - mara mar en is meggondolom, hogy azonnal megmondjam-e az igazsagot, vagy eppen tartogassam a mondandomat, mert akkor nagyobbat szol a dolog. Es valoban igy kell tenni: nemcsak megmondani az igazsagot, de ugy mondani, hogy ne csak a hazugsagon ert embernek legyen kellemetlen egy pillanatra az igazsag, hisz aki hazudik egyszer, hazudik maskor is, es ezt tudja is, ha csak ugy mondom meg neki az igazsagot, "face to face", akkor lerazza magarol,. mint kutya a vizet, esetleg kirohog, de piszkosul nem razza meg a dolog, hisz nincs lelkiismerete, erkolcsi erzeke - azert is hazudik rendszeresen. - Ilyen orban is - szerintem Simicska mar tobbszor is mondhatta neki a multban, hogy nem jo, amit es ahogy csinal, es igy jott el a G-nap, amikor Simicska a vermerseklete szerint g..cizett.
De Simicska nagyon okos volt, es tudta, hogy '18-ban valasztas lesz, es ekkor eljohet az o ideje...
Ugyhogy en hiszek abban, hogy SImicska fekezte magat, es inkabb ugy szedte ossze a mondandojat, hogy abba valoban belerokkanjon orban.
Szerintem ezt latjuk most.
bencemacska
Tudod én abból indulok ki, hogy Simicska 3 évvel idősebb Ov-nál. Matematika tagozatos gimnáziumba járt, sorra nyerte a matematika versenyeket, mégis mindig hátrányba került. Oka, hogy édesapját 1957 után elítélték, mert részt vett munkástanács vezetőségben. Utána max. segédmunkás lehetett.
Az egyetemre 3 éves késéssel vették fel, és éreztették vele apja "vétkét"!
OV mint párttitkár gyerek védett volt. A katonaságnál bevallotta neki, hogy őneki kell jelenteni róla. Így indultak a szakkollégiumban! és dacolva PV az apjával, Simicska az egész világgal!
Ez a kapcsolat szakadt meg, és vált ellentétté!
Most már a Wikipédia nem hoz a gyerekkoráról semmit!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.