Céges pert indított a néhai Gaith Pharaon fia, Laith Pharaon, a nemzetközi cégbirodalom 49 éves örököse és közismert sportoló: a per egyik alperese az apja nevét viselő cég, a Pharaon-Kappa, a pereskedés tárgya pedig a Postabank székház tulajdonjoga lehet – írja törvényszéki és céges adatnyilvántartásokra hivatkozva az Alfahír. A portál szerint eddig is nyílt titok volt, …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Majd akkor lesz nagy csodalkozas, amikor az uj arccal, szemelyazonossaggal rendelkezo pharaon papa is elokerul... Mert hogy nem halt meg, az egeszen biztos...:o))) Fog meg o borsot torni orban vityus orra ala...:o))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Szóval hazugság, hogy Orbán családja üzletelt volna az arabbal. Na meg csak nosztalgiából ragaszkodnak a macisbank székházához... Kérdezze meg tőle valaki, hova lett a macisbank 160 milliárdja?
toma33
@nihil: Hehehehe. :D Gondolod te.! De ha ezt gondolod, akkor jó nagy tahó vagy. Nagyon tudlak sajnálni, hogy ekkora picike agy sikeredett számodra, de sebaj a fideszes agy 16 IQ alatt van. :D
nihil
@toma33: Te seggfej, először is nem vagyok fideszes.
Másodszor, 125-ös az IQ-m.
Harmadszor: te milyenista is vagy, mert szerintem semmilyenista... vagy talán orosz csicska fideszes?
Negyedszer: Újra írom a gyengébbek kedvéért, pl a te kedvedért is: Az orosz befolyásolás nem egyértelmű (mert akkor senki nem venné be), és a hír akár lehet igaz is, csak a tálalás a nem mindegy! A pszichológiai hadviselés, nagyon kifinomult, és sokszor az ember tudatalattijára hatnak.
Ötödször: Ez volt az utolsó, hogy írtam/válaszoltam neked. Magasról leszarom a véleményed, vagy az akár heccelni próbáló provokációdat.

Ezután, ha az időm engedi, minden szemét olkt,hu, meg más hülye nevű blogbejegyzésnél leírom a figyelmeztetést, az orosz csicskák meg elmehetnek a picsába.
karma1
Majd akkor lesz nagy csodalkozas, amikor az uj arccal, szemelyazonossaggal rendelkezo pharaon papa is elokerul... Mert hogy nem halt meg, az egeszen biztos...:o))) Fog meg o borsot torni orban vityus orra ala...:o))
toma33
@nihil: Pffff, sajnálom, vonjál le az állítólagos 125 IQ-d.-ból vagy 100-at, mert gondolkodni nem tudsz. De ezek szerint nem is fogsz és nem is akarsz. Orosz befolyás nálunk nincs, mert mi nem vagyunk fideszesek és nem is leszünk, veled ellentétben. Egyébként megsúgom, hogy a cikk tartalmát szinte minden hírportál leközölt még a nagyok is, úgyhogy nem álhír. És mi nem írunk álhírt és nem is fogunk. Orosz befolyás meg tudod hol van? Pestisrácok, Lokál, Magyar Idők, Origó...ezen oldalakon keress orosz befolyásolást, mert ezeknél van szarásig. És még valami, írd csak ki a figyelmeztetést, ha ilyen gyengeelméjű vagy és ennyi időd van rá, akkor hajrá...maximum körberöhögnek itt az olvasók. Mert magadat minősíted.
karma1
@toma33: Vedd hozza nyugodtan a Ripost-ot is, az index.hu-t is, meg a Figyelot is. (A Ripost ugyanazon tulajdonosu, mint az origo, az index kuszaszem fiae, a figyelo kancsimarcsie.)
karma1
@toma33: Ja meg a nyo'cnyo'cvannyo'c... Kistetu gfodorral az elen...:o))
nihil
toma 33 (aki anarchista, de mégsem) megjelent a semmiből, betolta ezt a más hírportálokra hivatkozva átírt szövegeket, és az eddig 3 hozzászólásából háromban, csak nekem írt, aki megkérdőjelezte a megkérdőjelezhetetlent.

Én hiszek Emőkének, aki szerint a világ egy gyanús hely.
toma33
@nihil: Csak ennyire tellett? Hamarabb ébredj fel, ha rám akarsz ilyeszteni.! :D :D :D
nihil
Ez a toma33 azt hiszi, hogy ráijesztettem, pedig nem.
Bár Emőke ki tudná csinálni toma33-at egy hét együttlakás alatt. Emőke az igazi anarchista!

Beléptem az oldalukra, szétnéztem, és bár majdnem, de mégsem.
Akik álhíreket közölnek, vagy manipulatívan kiforgatnak, azoknak nem hiszek.
Uszítanak, de nincs alternatíva, nincs cél.
Újra írom, elültetik benned a kétséget, ami miatt nem mész el szavazni, vagy a káosz érzete közepette arra szavazol, aki a biztonságot nyújtja - vagyis a fideszre.
Ez a tudatalattidban van, tehát valójában a saját akaratod ellen dolgozol.
Ez veszélyes!
"A bizalmat nehéz megszerezni, de könnyű elveszteni."

Mióta is működik ez az oldal?
Hol voltak eddig?
Két hét múlva választás. A legideálisabb időpont a színrelépésre. Már nem ellenőrzöd a hitelességet, és tényként kezelsz mindent, amit leírnak.
Engem is megtévesztettek elsőre, de aztán kapcsoltam, és nem megyek be még egyszer ebbe az utcába.
Nem érdekel, ki mit mond, én leadom a vészjelzést a fake gyanús oldalaknál!

img3.stockfresh.com/files/p/popaukropa/m/43/7367942_stock-vector-russia-banned-stop-russian-aggressors-red-forbidding-sign-for.jpg
szaboria1
@nihil: Van ügyfélkapu számod? Akkor meg győződhetsz a földhivatali adatoknál. De ha tovább megnézed a Magyar Nemzetet és az Alfahírt akkor ott láthatsz dokumentumokat.
Sámannus
@karma1: Azért költözött a szomszédjához, hogy eltanulja a szarkavarást ettől a gecitől.
papa.49
Nagyon mohó a kis kesefanyűvő !!!
Lesz itt még több ilyen is borulnak ki a sifonérból már nem is csak csontvázak, hanem egész csonthadsereg !!!
Sámannus
@papa.49: Ezek majd később derülnek ki hány kastélyt adnak el és kiknek. Biztosan koldus szegények, aki migránsokkal tömik ki a személyzetet.
nihil
@toma33: Nem érdekel, hogy mit írtam neked (de tényleg!), vagy, hogy te mit válaszoltál nekem (de tényleg! - ha az ellenkezőjét válaszoltad volna, az sem érdekelne, mert mi 121 IQ-val így toljuk).
Csak megkerestem az első elérhetőséget, amin elérhetlek, mert volna egy-két kérdésem:

Te ki a fasz vagy, és mit akarsz - valójában?

Most akkor 33 éves vagy, vagy 33 éved van hátra? (mondjuk az első lehetőség nem zárja ki a második lehetőséget, inkább csak azt próbálom érzékeltetni, hogy átadom a kezdeményezést neked - akit nem lehet megfenyegetni az istenért sem!

Gyere kemény csávó, a kis érzéki izgató bajszoddal - told ki magadból a gondolataidat.
nihil
@szaboria1: Nincs ügyfélkapu számom, és nem is lesz, mert ezektől a geciktől nem kell semmi!

Ha kell valami tőlem, gyertek ti hozzám, mert én nem megyek hozzátok semmiért.

Vannak, aki azt hiszik magukról, hogy ideológia nélküli anarchisták, de ők csak a mindenkori rendszerhez képest tudják meghatározni a maguk lázadását.
Más korokban másért lázadtak mások.
Most megint másért lázadnak az ugyanolyan értelemben gondolkodók.
Érted?

De mi, a világ vitázói, a démonokkal harcolók...
Mi vagyunk a keménycsávók !!! (a 121-es IQ csak ajándék :) )

Úristen!
Annyira barom vagyok!
Annyira barmok vagytok!

Utálsz?
Szeretsz?
Tök mindegy!
A szíved joga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.