Ezt abból vezették le, hogy Karácsony több pénzt pumpálna az egészségügybe és emelné a béreket.

A Fidesz szerint Karácsony Gergely bevezetné a fizetős egészségügyet

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

A Fidesz szerint Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje és a szocialisták ugyanott folytatnák, ahol abbahagyták, mivel fizetős egészségügy bevezetését tervezik.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy Karácsony Gergely sajtótájékoztatón azt mondta, az MSZP-Párbeszéd programjának az egészségügy talpra állítása az egyik legfontosabb pontja, vállalják, hogy

megduplázzák az egészségügyre fordítható forrásokat, ezzel elérik az uniós átlagot a következő parlamenti ciklusban, emellett jelentős, 50 százalékos béremelésre is szükség ezen a területen.

A Fidesz közleményében azt írta, Karácsony Gergely és a szocialisták az egészségügyben is ugyanott folytatnák, ahol abbahagyták, mivel miniszterjelöltjük, Komáromi Zoltán, a vizitdíj és a kórházi napidíj bevezetésének elkötelezett harcosa, aki több mint egy évtizede küzd a fizetős egészségügyért és az egészségügy privatizációjáért.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Valaki tudja, hogy mi a Fidesz programja - ha ne adj isten - nyernének ?
Nem ?
Majd én megmondom . 2014 ben Orbán mondta. Folytatjuk. És láss csodát,
amit ígért be is tartotta. A lopást, , a csalást, a hazugságot !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
A fidesz dzerint rendben van minden! A varólistákkal, a nővérhiannyal, az orvoshiánnyal, a műszetezettséggel, no meg a paraszolvenciával! Az ingyenesség 100 000 ezrekbe kerül, vagy ha nincs rá pénze el is áshatja magát ! Ha meg 75 év feletti , ne is várjon többet egy algopirynnél, ha csak nincsenek milliói, mert a kormany kizárta a gyógyításból, ÖREG, HALJON MEG!
Desischado
@Pálinkafőző Rézüst: Rám is számíthatsz!
Mondanék egy friss példát: Több mint egy hónap múlva kaptam vizsgálatra időpontot! És a másik. Pajzsmirigy műtétre lenne szükségem sürgősen, de én a korszerű, kockázat és szövődmény mentes műtétre akarok elmenni, ahol nem vennék ki feleslegesen a pajzsmirigyemet, - amire semmi szükség nincs, - hanem a göböket pusztítanák el, ami helyrehozna. A bibi csak az, hogy egy millám a műtétre. Rohadjanak le a magán egészségügyükkel! Ha van pénzed rendbejöhetsz, ha nincs, akkor nyugodtan felfordulhatsz.
Apropó, gyerekek, nincs valakinek egy felesleges 1 milliója?
Pálinkafőző Rézüst
@Desischado: a 20%-os kupaklalamamának biztos van...:((
Desischado
@Pálinkafőző Rézüst: Tudom, de mire megyek vele?
Desischado
@Pálinkafőző Rézüst: Udvaroljon neki a hóhér!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.