54 százalék szerint a Fidesz már titkolni sem próbálja a korrupciós ügyeket, 47 százalék szerint pedig fideszes kapcsolatok nélkül nem lehet sikeres vállalkozást indítani – ez derül ki abból az átfogó, korrupcióval kapcsolatos felmérésből, amelyet a 24.hu megbízásából készített a Republikon Intézet.

Nem csak a Transparency International Magyarország jelentése alapján állunk nagyon rosszul a korrupció terén. A Republikon Intézet közvélemény-kutatása szerint az emberek több mint fele (56 százaléka) gondolja úgy, hogy a korrupció veszélyes méreteket ölt Magyarországon, 40 százalékuk szerint gyakorlatilag teljesen átszövi az országot.

Ott tartunk, hogy a Fidesz már leplezni sem akarja a korrupciót

És mindössze 5 százalék válaszolta azt, hogy a korrupció jelenlegi mértéke egyáltalán nem kirívó. 32 százalék szerint a Fidesz 2010 óta tartó kormányzása alatt sokkal kirívóbb a korrupció, mint korábban volt, és mindössze 9 százalék mondta azt, hogy a jelenlegi helyzet nem kiemelkedő.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
@Nessy: ...hát igen, nem így érzik, mert az egyik görény ki is jelentette, őt nem érdekli , h mit tesznek orbánék, neki az számít, h ők mit kapnak tőle, h rohadjon meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisGenyo2
@lampa laz: A legszomorúbb, hogy ez ellen maximum annyit tudunk tenni, hogy másik bűnözőkre szavazunk. Ahogyan megtesszük ezt 1990 óta 4 évenként... Azaz idén 7edszer.
lampa laz
@KisGenyo2: Azért van némi különbség, mert a szocik 40 év alatt sem loptak annyit és olyan gátlástalan pofátlansággal mint ezek a tetvek 8 év alatt.
Most vannak olyan pártok a választási listán akik még nem voltak hatalmon, így lopni sem tudtak, lehet közülük ikszelni.
lampa laz
@Nessy: ...hát igen, nem így érzik, mert az egyik görény ki is jelentette, őt nem érdekli , h mit tesznek orbánék, neki az számít, h ők mit kapnak tőle, h rohadjon meg.
bence
@KisGenyo2: ! 50 év alatt nem loptak annyit a politikusok mint az elmúlt nyolc év alatt orbán és bandája ! Az előző kormányok még ipari tanulók sem lehettek ezek mellett !
Desischado
@bence: Jól mondod. Ezért kell őket eltakarítani végleg, különben az országnak vége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.