A Medián friss kutatása szerint az ellenzékiek leginkább Vona Gábort hibáztatják, ha a visszalépések elmaradása miatt nyer a Fidesz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Hát ha egyedül akarnak nyerni akkor dögöljenek meg. Egyedül semmi esélyük.

Tessék egyezkedni. Karácsony te is. Mindenki.
Sámannus
@nyanya001: Az akkor jó a mondat, ha a fityesz szavazók hallják meg. ez a mondatot nem a baloldalnak szól, hanem a jobbikosnak is.Ha ezt időben észreveszik a választók talán .Nem a baloldali összefogással van baj, hanem azzal hogy kit sorolunk a baloldalhoz!
Mindig van egy kakukktojás, mint most is.
Ezen a szemüvegen keresztül a lömöpö még akár jó is lehetne.
Béla333
"A Medián azt is megmérte, hogy mit gondolnak az ellenzéki szavazók: ha nem lesz széles körű együttműködés az ellenzéki pártok között, és újra nyer a Fidesz, azért melyik pártvezető lenne a felelős. A választók leggyakrabban Vona Gábor Jobbik-elnök felelősségét említették:

Vona Gábor: a kormányváltást akarók 47 százaléka szerint a leginkább felelős (a párt nélküli kormányváltó szavazók 51 %-a gondolja így).
Gyurcsány Ferenc: 42 százalék szerint (a párt nélküliek 43 %-a),
Szél Bernadett: 34 százalék szerint (párt nélküliek 35 %-a),
Karácsony Gergely: 28 százalék szerint lenne felelős (párt nélküliek 30 %-a). Ezek szerint az ellenzéki vezetők közül őt hibáztatják legkevésbé a koordináció elmaradásáért."

Még meg sem történt a választás, de a vereségért a felelős már megvan! Röhej!
Sámannus
@Béla333: Csak ott hibázol, hogy a jobbikot. és a lömöpöt ellenzékinek nevezed. Ők kollaboránsok Akkor érthető meg mi történt az emúlt nyóc évben, ha ezt látjuk meg a cselekedetekben. a városomban tele van ezzel a három pártnak a hirdetésével minden.
A DK és az MSZP-P alig mutatkozik közterületen. Gondolom ez sem véletlen. Elfogadják a júdáspénzt órbányitól, azok most dőzsölnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.