Az uniós parlamentben a demokráciát szeretnék megóvni a demokráciától az Alapjogokért Központot igazgató Szánthó Miklós szerint.

Az Európai Parlamentben (EP) Magyarország ellen folyó eljárásban "a demokráciát szeretnék megóvni a demokráciától" – mondta az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában az Alapjogokért Központ igazgatója.

A demokráciát félti a demokráciától Brüsszel az Alapjogokért Központ igazgatója szerint

Fotó: YouTube

Szánthó Miklós azt mondta, vitatott, de alkotmányos folyamatokról tárgyal a testület "félinformációk és valótlan állítások" alapján, amelyek legkézenfekvőbb cáfolatát a vasárnapi országgyűlési választás eredménye jelenti.

Magyarországon, akárcsak az EP-ben, a multikulturalizmus és a szuverenitást védő lokalizmus híveinek összecsapása zajlik – tette hozzá.

A szakértő szerint Brüsszelben a szavak szintjén a demokráciát védik, de a gyakorlatban az országgyűlési választási eredményt szeretnék negligálni, beavatkozva Magyarország nemzeti szuverenitásába.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az Alapjogokért Központot egyrészről támogatja a Matolcsy György nevével fémjelzett Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány, valamint támogatja a Jogállam és Igazság Nonprofit Kft. Figyelem! Bonyolódik kicsit a helyzet. Ugyanis a Jogállam és Igazság Nonprofit Kft.-t pedig támogatja a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány (tagok: Balog Zoltán, dr. Kövér László és Borbély Györgyné), mely alapítvány forrását a központi költségvetés jelenti. 2015-ben például 570 671 000 (570,6 millió forint) volt a támogatás összege, amit a költségvetés az alapítványba tolt. Közpénzből, mert mi másból? Ebből a pénzből szerencsére jutott a Jogállam és Igazság Nonprofit Kft.-nek, amely Kft. aztán támogatta belőle (nyilván, bár ezért nem fogok pereskedni, hogy kikérjem az adatokat) az Alapjogokért Központot.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/04/bz.png
Zömítsünk. Az állam (köz)pénzt tol egy alapítványba, az alapítvány támogatja a dr. Szánthó Miklós Géza tulajdonában és ügyvezetése alatt álló Jogállam és Igazság Nonprofit Kft.-t, ami aztán támogatja a dr. Szánthó Miklós Géza igazgatása alatt működő Alapjogokért Központot (a Századvég is támogatja egyébként), ami aztán kiáll a kormány minden hülyesége mellett (tök függetlenül) és követeli a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóvá tételét.
Én meg követelem a kormány és a Fidesz által finanszírozott, kitartott, eltartott, prostituált szervezetek, központok, alapítványok, sajtótermékek, weboldalak, blogok címoldalán egyértelműen feltüntetni, ha közpénzből kormány és/vagy pártpropagandát folytat az illető szervezet. magyarhirlap.hu/mh/webimage/7/2/1/8/5/wimage/20180207_05_2.jpg
uploads.disquscdn.com/images/49804d3e094b3712796e91febcd5467ccef1c9599bd3802aa46ae9e37b94c9e1.jpg?w=600&h=500
dögöljek meg ha nem egy ilyen van a fején
uploads.disquscdn.com/images/f99f9943ec3d091b43f3b9d6fbb7aafa17f63e82cb3cf181e56040715f1b3fb5.png?w=600&h=365
kéne tüntire szerezni mindenkinek ilyen hermelinfarkat az...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Eladott Ország: Az AK jól hangzó név az EU felé, aminek elvileg a demokráciát megtépázó kormányt kellene ellenőriznie, de helyette megszolgálja az évi több 100 milliós zseb(köz)pénzt!
Egy valós demokráciában éppen ezért van szükség az államtól (anyagilag) független civil szervezetekre.

Ez is azt bizonyítja, hogy Magyarországon már nincsen demokrácia, Magyarország már nem felel meg az EU alaptörvényeinek, Magyarországot jelen pillanatban nem vennék fel az EU-ba, Magyarország ellen jogosan "élesítik" a 7-es cikkelyt!
Eladott Ország
@F_Viktor: Ezt a bűnbandát először gazdaságilag kellene megroppantani.
F_Viktor
@Eladott Ország: Éppen az nem fog menni, legelőször a politikából kell őket elzavarni, amit csak a magyar nép tud megtenni.
S majd csak ezután lehet elvenni tőlük a lopott-, a tisztességtelen úton hozzájuk jutott javakat.
Eladott Ország
@F_Viktor: Én először arra gondoltam, hogy az EU zárja a pénzcsapot , hogy ne tudják zabáltatni a vazallusokat, hogy falják fel egymást.
kepkezelo.com/images/9fjgip43iud72isisyy1.jpg
namihami
Adjatok neki is 1 milla prémiumot (mint Ilonanéninek) és rögvest elmúlik a félelme. Egy ks pénz borzasztó könnyen és gyorsan el tudja tudja a félelmet altatni.
F_Viktor
@Eladott Ország: Úgy igen, a pénzcsapot már évekkel ezelőtt el kellett volna zárniuk, az OLAF-nak már régen ellenőriznie kellett volna a pénzek felhasználását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.