Húsz éve fideszes önkormányzati képviselő. A minap feltette a kérdést: „Biztos, hogy a miniszterelnök vején és gyerekkori barátján kell kezdeni a nemzeti burzsoázia létrehozását?” Nagyinterjú Sebes Gáborral.

(Forrás: 24.hu)

Itthon - 2019. March 25., 14:22
KDNP-s: a gyermektelenség deviancia
Itthon - 2019. March 25., 12:50
A Fidesz megint leleplezte Brüsszel titkos terveit

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mit lehet tenni? Ha egyszer ők voltak kéznél?
Jókor voltak, jó helyen. és egyébként is :: Isten, Haza, Család. Vagyis:: Ai Isten pénze se elég, ha Haza vihetjük, a Család részére.
Eladott Ország
Uniós pénzeket sikkasztottak közel-keleti számlákra – írja a Magyar Nemzet. A lap birtokába került információk szerint egy magyar férfi az FBI tanúvédelmi programjában kapott papírokkal él az Egyesült Államokban, és azért került az amerikai hatóságok érdeklődésének homlokterébe, mert gyanújuk szerint ő is egy szem volt abban a láncban, amelynek segítségével az elmúlt években három-négy milliárd euró, vagyis ezerháromszázmilliárd (szevasz, Kósa!) forintnak megfelelő összeg szivároghatott ki Magyarországról arab és ázsiai számlákra. Vagyis más szavakkal: ez a pénz lehet a nyertes uniós pályázatok úgynevezett alkotmányos költsége, a kormánypárti nem bűnöző, nem korrupt politikusok számára visszaosztott jutalék. Az FBI azt gyanítja, hogy a szóban forgó zsetont jellemzően az MKB-ból, illetve más, a kormány által ellenőrzött magyar bankokból vették fel készpénzben, alkalmanként néhány millió eurós összegben, majd a futárok (emberünk is egy ilyen futár lehetett) gyémántban, vagy az arab világ párhuzamos bankrendszerén keresztül vitték külföldre. A pénz egy része ezután strómanokon keresztül, arab befektetésnek álcázva jutott vissza Magyarországra, hogy luxusszállodákat, kastélyokat és egyéb ingatlanokat vásároljanak belőle. Az amerikai hatóságoknak azért is szúrja a szemét ez az igen cseles illegális pénzügyi megoldás, mert a nemzetközi terrorizmust is ezen csatornákon keresztül finanszírozzák. A Magyar Nemzet úgy tudja, az amerikai hatóságok a magyar férfi vallomása alapján konkrét nyomozati cselekményeket is kértek a magyar hatóságoktól, de harminc nap után azt a választ kapták Budapestről, hogy nem találtak semmilyen bűncselekményre utaló nyomot. Közben ingyensonkák, kígyózó sorok, virágzó korrupció és jobban élünk, mint valaha, lényeg az hogy épüljön a magyar burzsoázia.
https://www.facebook.com/horvathdani86/videos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 25., 14:46
Ha szereti a Trónok Harcát, semmiképp se kattinton ide
Szórakozás - 2019. March 25., 12:40
Kínában Freddie Mercury nem lehet biszexuális