A kétoldalú és az Európai Unión belüli együttműködésről írt Emmanuel Macron francia köztársasági elnök abban a levélben, melyet Orbán Viktornak küldött, gratulálva a magyarországi parlamenti választáson elért sikeréhez.

Április 12-i keltezésű levelében a francia államfő biztosította a magyar miniszterelnököt, hogy folytatni kívánja a konstruktív munkakapcsolatot annak érdekében, hogy minden területen elmélyítsék a Franciaország és Magyarország közötti kötelékeket.

Macron levelében emlékeztet arra, hogy jövőre ünnepeljük hazánk uniós csatlakozásának 15. évfordulóját, és örömmel dolgozik együtt Orbán Viktorral – a V4-együttműködés országainak bevonásával is – az európai építkezés előrehaladása, az európai értékek fenntartása érdekében.

Forrás: MTI

Címlapi fotó: MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: Paréj, rendben. De a marharépa azért passzol mert a birkák kedvence :) és a narancsos nyáj ugye... a disznó mindent megeszik. Koprofág állat,(akár a rágcsálók )tehát a saját ürülékét is...
papa.49
@Commenter: Ez igaz a mi DISZNÓNKRA IS az is megeszi még a saját szarát is ))))))))))))))))))))
Commenter
@papa.49: és OV utalvány formájában még a saját anyját is eladta szavazatokért, disznó tehát a szó valós és átvitt értelmében is... :)
papa.49
@Commenter: Igen én ezért is hívom az utalványt ,,szemérmetes Erzsóknak,, nézd meg rajta a képet pofátlanul egy ,,szentképről,, másolták !!!
Commenter
@papa.49: Szegény szegények gyámolítója árpádházi Szent Erzsébet, ne mossuk őt össze vályogházi- csúti Bözse nénével...
papa.49
@Commenter: Igen igazad van csak azok most is erre a bagázsra szavaztak azt se tudják kit is ábrázol a kép, azt hiszik hogy a Bözsi nénit, a túrkevei tanítónénit a faluszéléről ))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.