Lázárra hatalomtechnikailag egyszerűen nemhogy szükség nincs a kormány környékén, de egyenesen problémás lehet a jelenléte. Ezért lehet, hogy fentebbről mondták meg: szereztél már eleget Janikánk ahhoz, hogy most állj egy kicsit takarékra. Már csak azért is mert Lázár a tipikus külső káder. Sem a bibós brancsba nem tartozik, sem Orbán falusi baráti körébe. Elég vaj lehet a füle mögött, hogy zsarolható legyen, és elég információja ahhoz, hogy ne lehessen egykönnyen elsüllyeszteni. De az informális háló ettől még elég likacsos lehetett alatta. Amiért azért aligha kell sajnálni szegény Lázárt, és aligha a főváros aluljáróiba fogja összetarhálni az aznapi felesre valót.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Valóban relevánsnak is tekinthető érvelések, de valahol az új szeleknek is megvan a maga diszkrét bája: Németh Szilárd tündöklése és a Gulyás Gergő eszeveszett tempójú elhülyülése! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...szerintem meg ez csak annyit jelent, hogy új kormány más emberekkel.
Mi megszoktuk, hogy ha nem változik a kormány az emberek sem...ezért kezdenek el sokan spekulálni.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Meg azért is mert megszoktuk, hogy a személyi kultuszt ápoló komplexusos diktátorok kontraszelektált hülyékkel igyekeznek körülvenni magukat.
Orbán is.
karma1
orbanek megint a rossz oldalt kovetik: ha a kupleraj nem megy, nem az oreg butorokat kell lecserelni, hanem az oreg kurvakat kidobni...:o)))
Nem biztos, hogy a cserevel eppen jot csinal maganak orban, dehat nem is orulnek neki, ha orban tul jol aludna mostanaban..
Csizmás Kond
@GeoCravker: ez is relatív...ha most a baloldal ülne ott akkor is ezt mondanád ?
GeoCravker
@Csizmás Kond: Ha baloldal ültetne trónra egy felelősségpánikos paranoid skizofrént akkor valószínűleg.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...de most komolyan...volt olyan jelölt ?...aki nem volt paraizés

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.