Az Útinform összesítése szerint az M1-esen burkolatjavítás miatt kell lassulásra számítani, a 117-es úton hármas karambol történt, Kecskeméten pedig több helyen terelik a forgalmat.

Az Útinform vasárnap reggeli közleménye szerint a következő a helyzet az ország útjain:

- A 117-es főúton Esztergom közelében a 10-es km-nél korábban három személyautó karambolozott. Az utat félpályás lezárás mellett takarítják.

Útinform: baleset és burkolatjavítás lassítja a forgalmat vasárnap reggel

Fotó: pixabay.com CCO

- Az M1-es autópályán a nagyfelületű burkolatjavítás miatt Budapest felé a tatabányai szakaszon a 60-as km-nél, illetve Tatabánya és Szárliget között mindkét irányban lassulásra számítsanak!

- Az M5-ös autópályán, a délelőtti óráktól – várhatóan 3 napig – a 74-es jelű, Kecskemét észak csomópontban korlátozzák majd a főváros felé a felhajtást. A forgalmat az autópálya Szeged felé tartó oldalára terelik, és a következő, 86-os jelű Kecskemét nyugat csomópontban lehet majd visszafordulni Budapest felé. A terelő utat sárga táblák jelzik. A 44-es és a 445-ös főutak csomópontjában a járműveket a Kecskemét dél csomópont felé, az 54-es főúton keresztül terelik el. Kecskeméten belül a fontosabb csomópontokban sárga táblák jelzik a terelő utat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.